Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Вашите омилени серии

psyside

127.0.0.1
4 септември 2008
30.500
31.941
psyside's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
Motherboard
Asrock B450 HDV
Storage
970 EV0 Plus 500GB
PSU
Evga 750W BQ
RAM
2x8GB Hyper X Predator@ 3200
Video card
Asus RTX Dual EVO 2060 Super
Case
CM Masterbox E500 with ODD
Mouse
Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
Keyboard
Logitech G910
Monitor
Asus PA328Q Pro Art
OS
WIN 10 Pro X64
Немојте такви богохулија, се знае дека Star Trek, Twilight Zone & X-Files се врвот во SF жарнот, ова све ново што е неможе за мал прст да се фати, ја немаат таа аура, а најмалце од све сценарио.

Laik_sk

hello world
12 март 2010
179
59
LOST
BATTLESTAR GALACTICA
TWO AND A HALF MEN
HOW I MET YOUR MOTHER
TOP GEAR
JOEY
EVERYBODY HATES CHRIS

следни за гледање BREAKING BAD i GAMES OF THRONES

psyside

127.0.0.1
4 септември 2008
30.500
31.941
psyside's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
Motherboard
Asrock B450 HDV
Storage
970 EV0 Plus 500GB
PSU
Evga 750W BQ
RAM
2x8GB Hyper X Predator@ 3200
Video card
Asus RTX Dual EVO 2060 Super
Case
CM Masterbox E500 with ODD
Mouse
Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
Keyboard
Logitech G910
Monitor
Asus PA328Q Pro Art
OS
WIN 10 Pro X64
следни за гледање BREAKING BAD i GAMES OF THRONES

thumbsup.png

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Благодарение на темава почнав да гледам breaking bad. Позитивно ме изненади филмчево.

Games of thrones ги гледав епизода по епизода како што излегуваа од првата сезона. Вторава некако не ја фатив сериозно.

Во мој топ 10 би ги набројал:

1. Prison Break
2. Big Bang Theory
3. House M.D.
4. Lost ми се допадна освен последната сезона
5. Walking dead и не е така лоша
6. Погоре спомнатата Breaking Bad. Премногу малку епизоди имам изгледано за да можам да судам.
7. Почнав да ја гледам Dexter. Одлична е.
8, Почнав и Mentalist
9. Додека живеев во Македонија, со девојка ми заедно ја гледавме нејзината омилена, односно vampire diaries
10. Секој ден после работа нештото кое што психички ме одмара: Friends :)

Revan

lurker
25 мај 2008
660
310
Немојте такви богохулија, се знае дека Star Trek, Twilight Zone & X-Files се врвот во SF жарнот, ова све ново што е неможе за мал прст да се фати, ја немаат таа аура, а најмалце од све сценарио.

Потполно се согласувам, стари класици, многу фали некој вселенско истражувачки Sci-Fi серијал. Но друго време е денес, не знам колку би упалила во денешно време идеалистичката аура на Star Trek, едноставно без утописки идеализам Star Trek не е Star Trek, а денес живееме во посиво време.

Но исто како што и и Twilight Zone и X-Files се класици во поглед на психолошки-трилер и мистерија жанр, така и Battlestar Galactica е сив вселенски survival жанр и своевиден модерен класик.

Феноменална Space Opera е, политички интриги, преживување, наука, религија, морали, филозофија, акција, драма, трилер, едноставно сите елементи ќе ги најдеш во серијата.

Обавезно да ја гледаш ако не си ја гледал, ремек дело е BSG. И мене на почетокот не ми се свиѓаше, ама подоцна кога ја загледав веднаш ми стана една од омилените Sci-Fi серии на сите времиња. И најбитно перфектен епилог има.

Но прво симни ги prequel мини епизодите кои траат по еден саат, за да не ти биде од старт чудна првата епизода и избегавај форуми на IMDB ради спојлери.

jimmyMK

hello world
20 септември 2011
144
59
Melbourne/Ohrid
jimmyMK's setup  
Processor & Cooler
Intel i3
Motherboard
Gigabyte GA-P61-DS3-B3
Storage
1TB
PSU
Hantol 700W
RAM
4GB
Video card
Sapphire HD6570
Mouse
Atech
Keyboard
Atech
Audio
Realtek
Monitor
MAG 19
OS
Windows 7
Инаку за мене досега најдобра СФ од тој тип ми е Stargate Universe (и единствен Stargate кој можам да го сварам). Не за друго, почнува со MMORPG :D

Od site star gate taa mi e najglupava, za mene ATLANTIS E NAJDOBRATA :)

Нови мислења

Последни теми

ит маркет

На врв Дно