братко, јас само овој го најдов од Remington REMINGTON F 2002Имам ептен добро искуство со Remington, што и да земеш од Remington мислам дека нема да згрешиш
по други продавници има само некои за шишање и то
братко, јас само овој го најдов од Remington REMINGTON F 2002Имам ептен добро искуство со Remington, што и да земеш од Remington мислам дека нема да згрешиш
Моето некогашно искуство викаше ништо под 60 евра... Поевтините се распаѓааАј предлог некој за машинка, што користите вие, некоја ваква?
Погледнете го атачментот 141672
Ја земав од Нептун оваа
![]()
Крш, тоа тримерот не сака да бричи, па сега треба да ја враќам, а Браун нема кај нас нели?
Моето некогашно искуство викаше ништо под 60 евра... Поевтините се распаѓаа
Најубаво правосмукалка да си земешДечки, прашање.
У станов кај што седиме се прави ненормално многу прашина, не знаеме ни зошто ни како. Дури и во ВЦ има.
Дали да земеме навлажнувач на воздух или прочистувач?
Сигурно е од надвор. На прометно место седиме.Најубаво правосмукалка да си земешАко не знаеш од каде тогаш најверојатно ти е од надвор
Дечки, прашање.
У станов кај што седиме се прави ненормално многу прашина, не знаеме ни зошто ни како. Дури и во ВЦ има.
Ги гледав овие и ми фати око баш оваа, само искрено некако сум скептик за оригиналност од овиеСлично искоство имам и јас. Сум имал 5-6, најскапата некоја Филипс и не се покажа премногу добра.
Моментално користам Moser 1400 локално купена и мислам дека е класа над Филипсот. Најмалце.
Ја има овде ама не доаѓа со наставци (уствари 1 има), па треба да се докупат.
![]()
Па штом имаш веќе и си задоволен, што не си земеш само ножеви резерва и терајмоментално се мислам помеѓу овие три
![]()
![]()
Машинка за бричење REMINGTON F 2002
•LED индикатор •Двојни независни фолии •Безжичен •Време на користење до 40 минути •Време на полнење од 16 часаwww.neptun.mk
![]()
Техномаркет - PANASONIC ESRW33H503 МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ
Техномаркет НЕГА И УБАВИНА МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ PANASONIC ESRW33H503 МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕtehnomarket.com.mk
или (ама овие ги нема на залиха и кујзнае дали ќе ги има)
![]()
Техномаркет - PANASONIC ES-RT67-S503 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕ
Техномаркет НЕГА И УБАВИНА МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ PANASONIC ES-RT67-S503 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕtehnomarket.com.mk
![]()
Техномаркет - PANASONIC ES-RT-37K503 МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ
Техномаркет НЕГА И УБАВИНА МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ PANASONIC ES-RT-37K503 МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕtehnomarket.com.mk
инаку јас користам оваква Braun, купена 2011 година од Нептун за 1800 денари и по 13 години веројатно ножевите се отапени и ми треба подолго време за бричење. Би земал пак оваква да има.
Погледнете го атачментот 141679
Ти благодарам, завршив работа со Мартин.Доколку ова значи дека е завршена работа, не читајте понатаму
Имам кримп клешта и кабл тестер, проверив за двете сега во кутија за алат.
99% е сигурно да имам и конектори, доколку имаш кажи, а ако треба пак кажи ќе побарам кај мене.
RJ45 е стандарден конектор за тоа што најверојатно имаш, етернет кабл е со 8 жички.
(За телефон е сличен ама физички малце помал RJ11, има 3 жички).
Иналу, за ТВ бокс од Телеком со 4 жици може да се изведе. Јас така селски споделив во соба со физички само еден етернет кабл, 3 жички за телефон и 4 за „мрежа“, т.е. ТВ сигнал (а може и интернет исто така ама брзина само до 100 Mbps)
Предлагам да ти оставам тоа и пробај сам да наместиш. Убаво чувство е, растат влакна на гради од машка работа.
Не треба да частиш.
Доколку не ти помине, можам јас да се обидам, иако искрено имам 2 леви раци.
Доколку јас работам, јбг, ќе мора да частиш. Ама кафе не пијам, а чоколадо, јбг имам дијабетес така да подобро тенка лимонада. Еден лимон цеден на литро вода, без шеќер.
Значи доколку уште ти треба, остави бројче на ПП.
Искористи го ваучерот, Самсунг мислам дека се квалитет за машина за перење. Сепак, нека споделат останатите искуства.мислење за машина за перење, ЛГ или Самсунг кој од овие 2 модели, дали вреди да се даде 9500ден плус за ЛГ. Самсунгот на Ананас со ваучер доаѓа 21к, ЛГ 30.5к во Нептун.
И двете се по 5год гаранција.
Машина за перење, LG F2WR509SBW, 9kg, 1200rpm, A
Samsung WW90T4040CE1LE Машина за перење, 9 кг | Најголема онлајн продавница во Македонија | Ананас МК
Да ве обавесту, зема си ROWENTA TN 602 LF0 Машинка за бричење ROWENTA TN 602 LF0моментално се мислам помеѓу овие три
![]()
![]()
Машинка за бричење REMINGTON F 2002
•LED индикатор •Двојни независни фолии •Безжичен •Време на користење до 40 минути •Време на полнење од 16 часаwww.neptun.mk
![]()
Техномаркет - PANASONIC ESRW33H503 МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ
Техномаркет НЕГА И УБАВИНА МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ PANASONIC ESRW33H503 МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕtehnomarket.com.mk
или (ама овие ги нема на залиха и кујзнае дали ќе ги има)
![]()
Техномаркет - PANASONIC ES-RT67-S503 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕ
Техномаркет НЕГА И УБАВИНА МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ PANASONIC ES-RT67-S503 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕtehnomarket.com.mk
![]()
Техномаркет - PANASONIC ES-RT-37K503 МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ
Техномаркет НЕГА И УБАВИНА МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ PANASONIC ES-RT-37K503 МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕtehnomarket.com.mk
инаку јас користам оваква Braun, купена 2011 година од Нептун за 1800 денари и по 13 години веројатно ножевите се отапени и ми треба подолго време за бричење. Би земал пак оваква да има.
за каква прашина мислиш?Дечки, прашање.
Прашина од надвор.за каква прашина мислиш?
микропрашина од текстилни влакненца која се прави од облека,теписони...
или мислиш на прашина од надвор,која во допир со вода прави како кал?
Денес бев во нептун, гледам машина за перење алишта, и имаме една наша „блиска“ пријателка. Она има машина во кујната и кажува дека машината е доста тивка додека работи, освен на крај кога ќе заврши „пуштала песна“мислење за машина за перење, ЛГ или Самсунг кој од овие 2 модели, дали вреди да се даде 9500ден плус за ЛГ. Самсунгот на Ананас со ваучер доаѓа 21к, ЛГ 30.5к во Нептун.
И двете се по 5год гаранција.
Машина за перење, LG F2WR509SBW, 9kg, 1200rpm, A
Samsung WW90T4040CE1LE Машина за перење, 9 кг | Најголема онлајн продавница во Македонија | Ананас МК
Денес бев во нептун, гледам машина за перење алишта, и имаме една наша „блиска“ пријателка. Она има машина во кујната и кажува дека машината е доста тивка додека работи, освен на крај кога ќе заврши „пуштала песна“и останати женски работи (не гужва, алиштата скоро како суви да се, итн.)
Се работи за оваа машина:
Еве што вели chatgpt:![]()
The LG F4J3TS4WE washing machine, with an 8kg capacity and 1400 RPM, generally receives positive reviews for its performance, reliability, and energy efficiency. Users appreciate its various washing modes, including quick wash options, baby care, and intensive programs for tougher loads. It also offers features like delay start and a quiet wash mode, which are convenient for busy households.
The machine is known for being relatively quiet during the washing cycle, though some reviews mention it can be slightly louder during the spin cycle (around 75 dB). It has good energy efficiency, and its spin drying performance is rated highly, which helps clothes dry faster. LG’s Direct Drive motor is often praised for durability and reduced vibration, extending the machine’s lifespan.
Е сега, друга опција што одма отпадна ама ќе ти ја пишам е следнава машина кој ја препорача другар од татко ми за 18к ден (негов попуст), демек не е во Кина, туку во Словенија (пишува и тука) склопувана и највеќе ја продавал никој не му се пожалил:
GORENJE WNPI 74 - Машина за перење GORENJE WNPI 74 A, A+++, 7kg, 1400 врт./min
Ме интересира, зошто на толку висока температура?Ставаш на cotton и на 95 степени и пере![]()
Ме интересира, зошто на толку висока температура?
Бели алишта се перат на 90 - 95 степени, секогаш.Ме интересира, зошто на толку висока температура?
Да ве обавесту, зема си ROWENTA TN 602 LF0 Машинка за бричење ROWENTA TN 602 LF0
и толко ми се свиѓа што одвај чекам да ми порасне брада па да си се бричу, е такој!
Инаку пишува као 15 години ќе траат ножевите (дали батеријата толку ќе трае а?), што значи дека доживотно ќе си ја користам хаха и има само-остречки ножеви, демек сами се острат де хахаха
Земи прашак за белење од ДМ. Се продаваат во мали пакувања, ќе ти среди одма. Но да, дели ги белитеНе ги делам, секогаш перам на 40 комплет сѐ па затоа прашав и да, белите не ми се баш бели бели најверојатно заради тоа.
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден