Не сум имал потреба до сега за поврат на пари, све што е порачано си стигнало уредно на време.Ако е ова сериозно, како е Banggood сега со диспјутите? Едно време плачеа дека пари враќаат после една деценија. Ако воопшто вратат.
Не сум имал потреба до сега за поврат на пари, све што е порачано си стигнало уредно на време.Ако е ова сериозно, како е Banggood сега со диспјутите? Едно време плачеа дека пари враќаат после една деценија. Ако воопшто вратат.
Ке се смени во RR........HUЗначи вреди да се проба и од друго место. Него да прашам, добил некој до сега тракинг број од Алиекспрес во формат CNG со 14 последователни броја???
А пишуваше Cainiao Suoer Economy For Special Goods...
БлагодарамКе се смени во RR........HU
Тоа бројче е дур е низ Кина, после се мењава у UBxxxxxHU или LT ако иде преку Литванија, зависи како ќе го пратат.Значи вреди да се проба и од друго место. Него да прашам, добил некој до сега тракинг број од Алиекспрес во формат CNG со 14 последователни броја???
А пишуваше Cainiao Suoer Economy For Special Goods...
Дали и UU HU одат преку виа пост?Тракинг за пратките RR**HU што стигаат преку ВиаПост.
Сменете го само вашиот тракинг број на крајот во линкот.
Инаку сами праќаат порака со линк на Вибер штом добијат пратка.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
При нарачка на али, треба да доплатиш за шипинг, т.е. да избереш алиекспрес стандард шипинг.Дали и UU HU одат преку виа пост?
Како да спречам да одат со овој тракинг нумбер, што точно треба да одберам за да оди преку виа пост.
Не сум имал до сега со UU. Обично бесплатен шипинг оди со UB**HU, UD**HU. Платен шипинг сите ми биле со RR**HU.Дали и UU HU одат преку виа пост?
Како да спречам да одат со овој тракинг нумбер, што точно треба да одберам за да оди преку виа пост.
мал дел, имам 30-40 од март и април само 1 ми стигна со нивВчера ги прашав - преку Виа пост одат исклучиво пратките со RR-HU.
Прекин на комуникациите, некаде низ синџирот на информации...Кај мене нинџата и универзален тракер се мртви. Не добиваат нови информации. Пак исто, пратка стигната од четвортокот, не ја прикажуе ни на двете, ми стигна пратката денеска дома.
На тракерот од македонски пошти се појавуа дека е стигната овде, ама на другиве тракери не...
Како успеа на тракерот од македонски пошти да го отвориш? Мене не ми го отвара тракерот на мак. пошти веќе подолго време.На тракерот од македонски пошти се појавуа дека е стигната овде, ама на другиве тракери не...
Овој не ти отвора?: https://www.posta.com.mk/Tracking/index.htmlКако успеа на тракерот од македонски пошти да го отвориш? Мене не ми го отвара тракерот на мак. пошти веќе подолго време.
Чекам веќе 66 дена како пишува статус “Received by local delivery company“ проверив преку universal parcel tracking.
Ти пратија порака Via Post дека ти е стигната пратка или ?Значи уствари испадна дека статусот "Received by local delivery company" всушност е валиден и значи дека пратката е стигната и подигната кај нас, а не дека е подигната Унгарија и заглавена. Двете пратки ги најдов во Via Post тракерот што го постираа погоре.
Пробај директ наКако успеа на тракерот од македонски пошти да го отвориш? Мене не ми го отвара тракерот на мак. пошти веќе подолго време.
Чекам веќе 66 дена како пишува статус “Received by local delivery company“ проверив преку universal parcel tracking.
Не ми отвара од таму.
@JamesKirk фала ти многу, ми отвара. На срч во гугл коа ќе пишеш следење пратки не го дава овој линк.Овој не ти отвора?: https://www.posta.com.mk/Tracking/index.html
Ти пратија порака Via Post дека ти е стигната пратка или ?
Тракинг за пратките RR**HU што стигаат преку ВиаПост.
Сменете го само вашиот тракинг број на крајот во линкот.
Инаку сами праќаат порака со линк на Вибер штом добијат пратка.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Проверив ама не ми дава никакво инфо за пратката, кога ќе го ставам мојот тракинг број ништо не се појавува, најверојатно не е уште стигната, инаку пратката ми е со RR...HU и последен апдејт е во Унгарија (parcelsapp и ninja) " Shipment is being prepared for international delivery " на 19 април, а на али остана и не е променет статусот " Out for delivery - Received by local delivery company " од 16 априлНе, само проверив со тракинг бројчината дека се подигнати од нивна страна.
Членов постави овде линк од нивни тракер. Ако имаш RR-HU провериси.
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден