Епа и бејзик членство гледаше попуст на хардверТука има све: Претплата ⋆ IT.mk
Abe dosta gi tormozis, trosat vreme da ti odgovaraat mesto nekoj snezen popust da pustat...Епа и бејзик членство гледаше попуст на хардвер
Плус гледаше каков попуст се добива ако се префрли во премиум.
Благодарност @-Ata-, купонот искористен. Ако се премислиш, враќам назад веднаш, ако не, кај да пуштам пивце?
Сеуште не добив никаков маил.
- Гратис маица (во следните 24 часа ќе добиеш купон за нарачка на маицата)
Бравос!
Пивце, ама едно гајбе ќе треба за тој купонБлагодарност @-Ata-, купонот искористен. Ако се премислиш, враќам назад веднаш, ако не, кај да пуштам пивце?![]()
Има шанса да ни се испратат купоните за обнова на членство пред да биде комплетирана нарачката од Нексио? Прашувам бидејќи условите за користење на купонот се до крајот на денешниот ден.Во текот на денот ќе бидат испроцесирани и тие и ќе бидат доставени купоните. Tnx на трпение
Сега забележав дека за мојата нарачка пишува „Се чека наплата“ и сеуште има копче за Акција „Плати“, иако имав платено односно ми седат во резервирани средства во банка (едното за премиум членство, другото за нарачката)
Погледнете го атачментот 132142
Има шанса да ни се испратат купоните за обнова на членство пред да биде комплетирана нарачката од Нексио? Прашувам бидејќи условите за користење на купонот се до крајот на денешниот ден.
Thx, стигна на мејл потврда за комплетирана нарачка + потврда со купон.Сите нарачки со членство се испроцесирани.
Јас чекам да се процесира нарачката од Петокот.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zasto ima glasini deka vo 20:23 ke imalo nekoj jak popust na posakuvan proizvod?Трпение...![]()
Zasto ima glasini deka vo 20:23 ke imalo nekoj jak popust na posakuvan proizvod?
Пошто очигледно излезе тајната, нека ја знаат и другите. Не е 20:23 туку 23:23. Производот од 48.910 денари ќе го симнат на 23.232 денари и има 7 на залиха.Zasto ima glasini deka vo 20:23 ke imalo nekoj jak popust na posakuvan proizvod?
Дали тоа ќе биди некоја екстра добра маица? Или можеби keychron тастатура?Пошто очигледно излезе тајната, нека ја знаат и другите. Не е 20:23 туку 23:23. Производот од 48.910 денари ќе го симнат на 23.232 денари и има 7 на залиха.
Може ти не си купил ништо, ама лепша половина сигурно купила нешто, со твоја картица.Немаше
Само да кажам дека ништо не си купив и сум несреќен поради тоа.
Дајте еден тостер плз.