TexasUS
user
- 25 февруари 2017
- 1.295
- 1.320
Неплатена сметка, моја грешкаКолку се подбрени од времето кога јас бев на нивна мобилна мрежа?
Неплатена сметка, моја грешкаКолку се подбрени од времето кога јас бев на нивна мобилна мрежа?
Пробував баш пред некој ден да платам и јас и не можев. Ова е бејсик опција и без оваа услуга не можам да ги користам...како да платам паркинг сега?Да знаете раскинат им е договорот со ПОЦ Скопје за паркинзи. Не можете да платите од нивната мрежа. За жал денес го осетив на своја кожа истото.
А копуците нит известиле нит ништо а башка им стојат на сајтот дека може да се плаќа и на тој број. Тежок идиотизам од оператор.
2 опции. Ќе идеш на автомат (ќе ги бараш низ учички), или ќе смениш оператор.Пробував баш пред некој ден да платам и јас и не можев. Ова е бејсик опција и без оваа услуга не можам да ги користам...како да платам паркинг сега?
Првата опција е научна фантастика, ќе се претвориш во Диоген, талкајќи по улиците и барајќи исправен паркомат. Ионака се ретки па 73% се расипани.2 опции. Ќе идеш на автомат (ќе ги бараш низ учички), или ќе смениш оператор.
Sent from Телефон using Tapatalk
Ја ќе ги мењам сега дефинитивно, редно е да се самоукинат после ова. А пази не е дека не им функционираше, у Април последно сум платил и немало проблем, на Роби му прднало у меѓувреме дека немора паркинг да се плаќа од кај него. А него па го заболе, у грчка си е цело време.Пробував баш пред некој ден да платам и јас и не можев. Ова е бејсик опција и без оваа услуга не можам да ги користам...како да платам паркинг сега?
некоја поткрепа на тврдењево? ја колку знам за 14xxxx броевите не се прават посебни договори.Да знаете раскинат им е договорот со ПОЦ Скопје за паркинзи.
Навистина не би знаел ова,инфово директно и точно од контакт центар нивен, 074747474. Претпоставував јас дека е некој технички проблем пошо познати се овие дека пораки не се праќаа претходно но ете не било тоа.некоја поткрепа на тврдењево? ја колку знам за 14xxxx броевите не се прават посебни договори.
Телекабел ти е како Шаоми со мобилните уреди.
На хартија (па и во пракса) се супер, но секогаш ќе има нешто што ќе те нервира и ќе сакаш да го фрлиш.
Јас имам неколку пати плаќано за паркинг на поц, поминало без проблемДа знаете раскинат им е договорот со ПОЦ Скопје за паркинзи. Не можете да платите од нивната мрежа. За жал денес го осетив на своја кожа истото.
А копуците нит известиле нит ништо а башка им стојат на сајтот дека може да се плаќа и на тој број. Тежок идиотизам од оператор.
Јас имам неколку пати плаќано за паркинг на поц, поминало без проблем
Update:
за 141414 било одамна и најверојатно пред да го земам телекабел бројчето, а за 144144 последно на 20.11 (ама ваљда не е овој на поц?)
Погледнете го атачментот 106786
Јасно, my bad141414 = ПОЦ
144144 = Градски паркинг
Не е на ПОЦ
Apparently, не е.Update:
за 141414 било одамна и најверојатно пред да го земам телекабел бројчето, а за 144144 последно на 20.11 (ама ваљда не е овој на поц?)
Погледнете го атачментот 106786
А она што го ставаат двојчето на крај, некаде имам видено и тројка, да те перне у старт 2 или 3 саата.Apparently, не е.
![]()
На страна од темава, пазете многу на ова, ако пишеш 1 а си во 01 те казнуваат сигурно, и други ми спомнале ваква глупост, мада ете си имал среќа. Ама кој ненормален става бе 1 и 01 зона.А она што го ставаат двојчето на крај, некаде имам видено и тројка, да те перне у старт 2 или 3 саата.
Кај Кантина кога ставија зона, земале ја напраиле 01, од далеку ко што видов 01, сум пишал 1 во пораката за две коли два саата. Доаѓам и гледам казна, лом се направив на телефон. 1 било за Буњаковец, преку Партизанска. Им пишав мејл и не ми наплатија казна...багра!
Потврдувам за сите проблеми погоре но ајде не сум се замарал толку, не ми биле толкав приоритет ама после ова дефинитивно ги откачувам.Загреота се телекабел мобилна телефонија, З а г р е о т а. Сто пати имам пријавено проблем дека кога некој ми ѕвони или јас му ѕвонам од кога ке се воспостави повикот не го слушам јас него ни он мене се дешавало и 3 4 пати по ред да ѕвонам па пак да не се слушаме. Втора линија 90% од времето не ни работи. Неможеш да платиш билет во ЈСП. Мислам повеќе од 100 пати им имам кажано за проблемот со тоа што не го слушам нон стоп чекај изгаси ја мрежата почекај 5 минути пушти пак и сум им кажал дека не работи така го пријавуваат случајот на постручни лица и сеуште постои проблемот, не е само кај мене верувам дека и кај доста корисници е пошо знам 5 6 луѓе што го имаат истиот проблем повеќе од година дена не е саниран.
Роби нека си го лади во Грција, јас ке идам на а1 или телеком здравје новагодина пакетите кога ке ги извадат.
Не дека сум се замарал, али кога ке се јавиш на некој 3 4 пати по ред и не го слушаш толкава нервоза ми идела да неможам да не им се јавам и после првиот пат секад им викам не гасам мрежа дајте ми со некој од повисоко ниво да зборам пошо те одјебуваат како и на интернет, изгаси рутер пушти го после 5 минути.Потврдувам за сите проблеми погоре но ајде не сум се замарал толку, не ми биле толкав приоритет ама после ова дефинитивно ги откачувам.
Башка воопшто не очекувај да ти се јават или слично, еве ја за ова ми рекоа Понеделник ќе ме известеле подетално од ,,повисоките лица" зошто не функционира и не се известени корисниците. Мислиш се јавија? Јок.
Истото им го кажав, од толку ебани бројки скроз друга зона да ја крстиш 01.Ама кој ненормален става бе 1 и 01 зона.![]()
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден