Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Нови модератори 2019 [Завршено]

Гласање за нов модератор

• JunkieMKD

Гласови: 51 16,8%
  • shifty

Гласови: 205 67,4%
  • Pulse

Гласови: 64 21,1%
  • -={K-O-R-U-N}=-

Гласови: 65 21,4%
  • tupacan

Гласови: 26 8,6%
  • steff_maja

Гласови: 31 10,2%
  • M.Pix

Гласови: 188 61,8%

• Вкупно гласале
    304
  • Анкетата е затворена .
Статус
Затворена за нови мислења.

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
кој е овој M Pix прв пат го гледам.. ?

Би кажал експерт за фотографија, мислам дека е дел од бизнисот М.Пикс (кои се продавница за фото опрема во беверли и се стварно можда најдоброто место за да се обратиш ако бараш фото опрема на ново). Долго време член на форум и доста сериозен член у тоа.

(ако утнав нека ме поправи некој)

Ко шо спомнав сиве членови се ептен извонредни кандидати.

esquimaux

lurker
16 јануари 2016
621
1.039
Скопје
Би кажал експерт за фотографија, мислам дека е дел од бизнисот М.Пикс (кои се продавница за фото опрема во беверли и се стварно можда најдоброто место за да се обратиш ако бараш фото опрема на ново). Долго време член на форум и доста сериозен член у тоа.

(ако утнав нека ме поправи некој)

Ко шо спомнав сиве членови се ептен извонредни кандидати.

Утна, продавницата е Pix+ и нема врска со членот.

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Епа ете. Ја бев под импресија дека се поврзани пошо имаше ако не се лажам едно видео за почетнички фото апарати у кое збореа кој е најдобар и какви зделки имаат (негде на форум го гледав).

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.493
Скопје
Џанки е стара гарда и би требало да си ја врши работата ко шо треба.
Шифти е топ океј смирен момак, го знам у живо, кој ако биде изберен се надевам ќе биде поактивен во темите и ќе заборави на огласи.
Костиган најмалку ми се свиѓа од кандидативе ама доследен е во ставови и би требало да си ја врши океј работата.
Пулс е топ супер момак помага кај ќе стигне не се експонира многу, овде иде мојот прв глас.
Корун е најјокеј лик и од Кајгана го знам одамна и секогаш сум имал исти ставови така да овде оди мојот втор глас.
Тупакан е топ типче, еднаш го видов, би бил океј за модератор и тука оди мојот трет глас.
Стеф маја е океј лик но некако не ми е доволно активен али секако би бил ок за модератор.
М пикс исто како стеф треба да биде поактивен (ете го вајкинг се прашуе кој е), го знам у живо и е супер момак, доследен, би требало да биде добар модератор.

Стварно се добри кандидативе јеботе.

Последна промена:
I

itstheigyg

Гостин
Џанки е стара гарда и би требало да си ја врши работата ко шо треба.
Шифти е топ океј смирен момак, го знам у живо, кој ако биде изберен се надевам ќе биде поактивен во темите и ќе заборави на огласи.
Костиган најмалку ми се свиѓа од кандидативе ама доследен е во ставови и би требало да си ја врши океј работата.
Пулс е топ супер момак помага кај ќе стигне не се експонира многу, овде иде мојот прв глас.
Корун е најјокеј лик и од Кајгана го знам одамна и секогаш сум имал исти ставови така да овде оди мојот втор глас.
Тупакан е топ типче, еднаш го видов, би бил океј за модератор и тука оди мојот трет глас.
Стеф маја е океј лик но некако не ми е доволно активен али секако би бил ок за модератор.
М пикс исто како стеф треба да биде поактивен (ете го вајкинг се прашуе кој е), само овој го знам у живо и е супер момак, доследен, би требало да биде добар модератор.
Би било добро повеќе членови да напишат свои мислења како ова за кандидатите затоа што не ги знаеме сите, особено тие ко мене што не се нешто активни.

Edit: Исто така мислам дека членовите што аплицираат треба да не ограничуваат пристап на профил барем додека трае гласањево, за полесна процека секако.

Изменето од модератор:
O

Oliver!

Гостин
Би било добро повеќе членови да напишат свои мислења како ова за кандидатите затоа што не ги знаеме сите, особено тие ко мене што не се нешто активни.

Ама, пак, анкета е?!
Така би влијаеле на членовите, што не е потребно мислам?

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Ете ја ќе се надоврзам на тоа шо го кажа @Avid за @shifty дека иако само неколку пати се слушнавме на телефон, Шифти оддава една од валјда најучтивите и најсмирени импресии - така шо дефинитивно мислам дека би бил топ модератор.

У реалност пак ќе кажам дека за сите овие членови може да се кажат подеднакво позитивни ствари од многу многу голем број на други членови, така шо прочитајте некои нивни мислења и видете како ви изгледаат :)

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.493
Скопје
Ете ја ќе се надоврзам на тоа шо го кажа @Avid за @shifty дека иако само неколку пати се слушнавме на телефон, Шифти оддава една од валјда најучтивите и најсмирени импресии - така шо дефинитивно мислам дека би бил топ модератор.

У реалност пак ќе кажам дека за сите овие членови може да се кажат подеднакво позитивни ствари од многу многу голем број на други членови, така шо прочитајте некои нивни мислења и видете како ви изгледаат :)
Зошто не се пријави ти?
Зошто не се пријави и @Banjifiko и @Oktar и @FLEGMA ...

Овој па вториов ко ќе го видам...
gjkj.jpg

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Си иам кажано јас премногу се замарам и не сум соодветен за модератор :D плус пристрасен сум некад итн. И не сакам одговорност :D

9 јули 2013
1.391
1.279
Tehnologiva's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9 3900X & Corsair H115i RGB Platinum
Motherboard
ASUS Crosshair VIII HERO X570 Wi-Fi
Storage
Samsung 980PRO 1TB PCIE 4.0, Corsair Force MP600 1TB PCIE 4.0, Toshiba x300 4TB, WD Blue 1TB
PSU
Corsair RM1000x 1000w GOLD
RAM
G.Skill Trident Z RGB 32GB 3200Mhz CL14 (2x16)
Video card
MSI RTX 2080Ti Gaming X Trio
Case
Corsair Crystal 570X RGB Mirror Black
Mouse
Logitech G502 HERO SE
Keyboard
Logitech G513 Carbon Romer G Tactile
Audio
Yamaha HS7 + Steinberg UR22mkII + Yamaha YTS-SW120 Audio Technica ATH-PRO700 SV
Monitor
LG UltraGear 27GL850 144Hz 1440p Gysnc, Freesync 1ms IPS
OS
Windows 10 Pro 64bit
Истото што е пишано погоре за @shifty можам да го потврдам и јас, имам соработувано со него и ми има оставено одличен впечаток, +1.

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.767
10.099
Гласано, добра селекција, јас го фаворизирам Корун, беше модератор на кајгана не знам зашто сака и овде, така да среќни треба да сте што го имате...

igor_igor

poweruser
2 септември 2012
2.286
3.985
Скопје
igor_igor's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-14400F + Deepcool AG400 V2 ARGB White
Motherboard
ASrock B760M-HDV/M.2 White
Storage
SSD Kingston NV1 500GB M.2 / HDD Seagate BarraCuda 2TB (ST2000DM008)
PSU
Cooler Master V750 GOLD V2
RAM
2 x 16GB (32GB) Kingston HyperX FURY RGB 6000MHz DDR5
Video card
ASRock Phantom Gaming D RX 6800 16GB OC
Case
White Shark Bullet Gaming GCC-2303 White
Mouse
A4 X5 MAX Bloody Gaming Esports Stone Black
Keyboard
X7 A4tech G800 MU
Monitor
Cooler Master GM238-FFS 144hz IPS / AOC D2357Ph Led 3D
OS
Windows 11 Pro

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.557
19.235
Прв пат слушам дека требало да се кандидирам.

На пример ако ме изберевте ќе ве носев на екскурзија. Бурек за секој, колгерли.

Ама кога не го гласате Флегма кој ви е крив.

krema

OG
24 јуни 2009
15.718
15.813
youtu.be
Гласано, морам да најдам замерка што се прави преќутна кампања и фаворизирање на поединци, според мене треба да биде заклучено коментарињето и да се остави само гласањето.
Нека им е со среќа на кандидатите. :)

S

Sukhoi

Гостин
Edit: Кој и да биде модератор нема проблем, мене лично не ме нервирав људи, него дискусија у теме за епл и хуавеи али па никој не ме ни тера да ги отварам и да ве читам :D
Сс среќу на нови модератори

HardCorec

poweruser
4 ноември 2013
3.599
5.545
dominion.mk
HardCorec's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 12400F
Motherboard
Asus B85 Pro Gamer
Storage
SSD Kingston 2TB
PSU
Cooler Master B500
RAM
HyperX Beast 4x16gb
Video card
GTX 1660 Super
Case
Cooler Master HAF
Mouse
Asus Echelon
Keyboard
Cooler Master Storm
Monitor
Philips 276E
OS
Windows 10 Pro 64bit
Де бе толко ли е неразбирливо. Уствари не знам од куде си, генерално сс скопјани и тетовчани немамо проблеми сс разбирање :)
BTW Кој и да биде модератор нема проблем, мене лично не ме нервирав људи, него дискусија у теме за епл и хуавеи али па никој не ме ни тера да ги отварам и да ве читам :D
Стружанец бе :D (се ни сметат :p)
Шала на страна, разбирам што пишува само е тешко за читање...

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.722
3.573
Steff_Maja многу оддамна го ставивте модератор и после го тргнавте поради неактивност. Последниве две години освен активност на огласи го нема никаде на друго место. Незнам зошто воопшто се пријавил пак, а и вие сте го земале во обзир.

vlavot

poweruser
29 октомври 2009
3.150
3.090
vlavot's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-2500k (4.6Ghz OverClocked) + Corsair H80i
Motherboard
Asus Sabertooth P67 B3 Rev 3.0 TUF Military-Grade
Storage
Samsung 840 pro 256 GB + WD5000AAKX SATA3 500GB Blue
PSU
Chieftec APS-650CB A-135 80PLUS
RAM
Kingston Hyper X Genesis 2X4GB DDR3 1866Mhz Dual-Channel
Video card
Asus Radeon R9 290 4GB + NZXT KRAKEN G10 & Corsair H55
Case
Cooler Master CM Storm Trooper
Mouse
Corsair Vengeance m95 White
Keyboard
Cooler Master Storm Trigger Z Cherry Mx Brown
Audio
Marantz PM6005 + Wharfedale Diamond 9.6
Monitor
Dell UltraSharp U2414H 24''
OS
Windows 10 Pro X64
Гласано, а од каде им се свекрвит на кандидатите од Кочани или Кичево?

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно