Скап. :hay:
Таман да се нарача на следна плата околу 13-14
Скап. :hay:
Ако не ти е одамна купен реагирај кај продавачот, можеби ќе може нешто да се договорите.
Инаку од кај го имаш купено?
Мислам со вградени на фастек идат со Сингапур со таа доплата од 3 и нешто$На Фастек изгледа вградуваат дел од цената за шипингот во модовите со вградени батерии (и пак плаќаш шипинг), или ги мрзи да побараат алтернативен добавувач... Што ги знам. Има повеќе Ајстик Пауеровци на Али, мислам дека можеше да се најдат и поевтини, само пази да не се залеташ за скратениот (освен ако не го сакаш него). А продавачите од Али веројатно се снаоѓаат за шипинг, или се поблиску до граница/аеродром/пристаниште, или Али презема дел од логистика...

Да за дизајнот мислев за тоа дека е како Спица поготово и со дриптипот, абе џоа клон, (во изглед)....можеби ќе го пукнам кога ќе ми здосадат овие кои ги имам и асално не сум ги пробал. Споредено со Спица можеби е сличен во дизајн ама како што читам го нема тој high pitch троут хит. Но е многу блиску што сепак би било во мои води.
Полека,барем во новите ти Галаксис,Спица, Сирена2 поуживајДа за дизајнот мислев за тоа дека е како Спица поготово и со дриптипот, абе џоа клон, (во изглед)....
Sent from my A7 using Tapatalk
Уживам уживам него и тој не е на одмет само сега $ нане паре $Полека,барем во новите ти Галаксис,Спица, Сирена2 поуживај
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Тој беше на пре ордер па дојдоа и нови колор скрин и со господин @Ace Lud земавме други колор. Другите два се нови и се во кутија. Smok X-Prive i Inokin Proton.Јас кога ви викав лапајте... Но уште не е предоцна, остана истата цена, можеби покачена за долар-два (поштарината е бесплатна над 20$). Или Иџисот Легенот (кој абер нема да стигне, а беше нарачан 10 дена порано, ај сега).
Погледнете го атачментот 72212
Вака на прв поглед многу ми се допаѓа. Мал, компактен, иако малку височок, копчето е големо и тврдо, што ептен ме бендисува (и да ослабе, ќе биде таман, а ако не ослабе, уште подобро). Малку фаќа отпечатоци од прсти на екранот, но тие лесно и брзо се забришуваат со истите тие прсти. :hay: Многу лесно би можел да биде мој единствен мод и не би се бунел.
Некои малку познати факти за него и за мене:
- Мој прв мод со колор екран
-Мој прв мод со капак за батериите со шарка(засега ми изгледа супер цврст, тешко ги ставив батериите, а откако ги ставив не мрда) (не е прв, го заборавив Канго стискавац)
- Мој прв мод со саат
- Мој прв мод на кој ќе ставам Ред Панда (кога ќе имам време)
- Мој прв мод што ми стигнал од БајБест
- Последен мод што ми се допаѓа од Џока (тие по него се забегани).
Па малку ли е...
-----
И морам да се дополнам, копчето не е тврдо, туку има различна тврдост по вертикалната оска, веројатно физичкиот прекинувач е најгоре и таму е најмеко (но не е меко, сосема нормално е) и како стискаш надолу е се` потврдо, но нема гајле се` до знакчето на Џока, дури и таму може да се стисне/активира, но со многу голема сила. А ептен најдолу веројатно не може, но тоа не е ништо страшно.
Погледнете го атачментот 72214
Ќе бидеУживам уживам него и тој не е на одмет само сега $ нане паре $
Ја чесен Титов дадов во септември дека во 2018 не нарачувам ништо па јуначко срце до декември издржа и пуцнав баш јуначки XD
Уживам уживам него и тој не е на одмет само сега $ нане паре $
Уживам уживам него и тој не е на одмет само сега $ нане паре $
Еве друже овој.А може линк од тој галаксис?! Да видиме,незнам за кој зборите.
@Metuzalem
Овој телевизорот у боја од бајбест е?
Истото прашање и за иџисот (само кој иџис).
Со здравје да си го користиш.![]()
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден