Tomica Jovevski
hello world
- 3 февруари 2019
- 198
- 328
Zdravo na site od grupava, nov sum vo svetot na vaping veke dve nedeli. Gi frliv prokletijata koj gi pusev po 2 kutii na den 18 godini i mi napravija ozbilni zrastveni narusuvanja. Golema blagodarnost do Vladimir Filipovski koj slucajno go najdov na fb i odvoi dragoceno negovo vreme taka da si poprikazeme za temata vaping,i koj me posoci na ovoj forum. Nemam zelba da zapalam cigara nikakva,no imam potreba od nikotin! Dve nedeli tegnam na ego aio so 9 a po potreba 18 nikotin, so tecnosti koj vo ni eden aspekt ne me zadovoluvaat od umbrela(ili umrela kako vikate vie).Dve nedelni se ubiv gledajki youtube videa,recenzii,razni stranski forumi za modovi,modovi so kit, atomizeri mlt,dl, vakvi onakvi kakvi sve ne,voglavnom sum upaten solidno teoretski. Imam potreba od soveti od prva raka od clenovive od forumov vo vrska za kupuvanje na nov mod.. imeno gi gledav slednive modovi i gi davam kako primer samo i samo zaradi kapacitetot na baterijata(nejkam po 24 baterii da imam po gebovi spremni za menjanje),izgledot na modot ne mi e biten,bitno mi e samo da ima minimum dve baterii i sega za sega da mozam nekoj dobar mtl da koristam na nego,ne mi se bitni oblaci za takmicenje tuku da go zadovolam onoj moment kako pravilna cigara kako sto se pusi,mtl so nekoj throat hit,se so cel da ne se izlazam da se vratam na cigarite..(resen sum da ne se vratam ama treba dobri pomagala neli). Nemozam da potrosam kujznae kolku pari no otprilika nesto vakvo plus nekoj atomizer mtl(Vladimir mi preporaca sirena ili dogy)..
300W WISMEC Reuleaux RX GEN3 TC Kit with Gnome Tank - Green
tankot ne mi e biten na rx-ot nego bez nego samo modot so popustive sto se sega e tri dolari pomalce pa si rekov sto da ne,neka go ima.
300W WISMEC Reuleaux RX GEN3 TC Box MOD - Green
isto i ovoj
320W SMOK G320 Marshal TC Box MOD - Gold
ili ovoj citajki od forumov,no nemozam da najdam bez tankot za poevtino
https://www.fasttech.com/product/9669667-authentic-innokin-proton-plex-235w-tc-vw-apv-box
ili ovoj iako gledam deka ne e bas nov a i cenava nekako mu e niska pa neznam dali go biva,ali ako go biva bi go zel samo radi niskata cena
200W Joyetech Cuboid 200 TC Box MOD - Grey
ke ve zamolam da mi dadete vasi mislenja za ovie modovi.. koj mtl tank bi bil ok(moze i poloven od nekoj od vas ako prodava)
bi bilo opcija i od vas da kupam mod,da e sto pomalce koristen normano ako e vo red, i baterii mi trebaat, negde ovdeka procitav nekoj saka da naracuva troa poveke pa da delime troskovi,jas bi zemal baterii ako se naracuvaat od vas.. umbrela nemaat a gledam se i skapicki troa kaj niv..
Bi bilo ok ako nekoj od forumov gi koristi ovie modovi da mi dade soveti dali se trajni,za rx gen 3 na primer vikaat deka e ok no deka vratnickata dole nekako slabo im deluva. Nekako sum naklonet kon toj model ama neznam,kazete.
popustive se uste 2 dena pa bi sakal nesto ok da zemam
za tecnosti,ne bi pravel sam na pocetok,no nesakam veke od umbrela da zemam,procitav tuka deka nekoj nasi pravele i dosta gi preporacuvate..
Golema blagodarnost do site vas,iako ne me znaete jas ve zapoznav kolku tolku citajki go forumov veke nekolku dena.
P.S. go pisuvam postov i go tegnam stikot mislam ke pukne od smukanje(pola den mi e zakacen na kabel
)
300W WISMEC Reuleaux RX GEN3 TC Kit with Gnome Tank - Green
tankot ne mi e biten na rx-ot nego bez nego samo modot so popustive sto se sega e tri dolari pomalce pa si rekov sto da ne,neka go ima.
300W WISMEC Reuleaux RX GEN3 TC Box MOD - Green
isto i ovoj
320W SMOK G320 Marshal TC Box MOD - Gold
ili ovoj citajki od forumov,no nemozam da najdam bez tankot za poevtino
https://www.fasttech.com/product/9669667-authentic-innokin-proton-plex-235w-tc-vw-apv-box
ili ovoj iako gledam deka ne e bas nov a i cenava nekako mu e niska pa neznam dali go biva,ali ako go biva bi go zel samo radi niskata cena
200W Joyetech Cuboid 200 TC Box MOD - Grey
ke ve zamolam da mi dadete vasi mislenja za ovie modovi.. koj mtl tank bi bil ok(moze i poloven od nekoj od vas ako prodava)
bi bilo opcija i od vas da kupam mod,da e sto pomalce koristen normano ako e vo red, i baterii mi trebaat, negde ovdeka procitav nekoj saka da naracuva troa poveke pa da delime troskovi,jas bi zemal baterii ako se naracuvaat od vas.. umbrela nemaat a gledam se i skapicki troa kaj niv..
Bi bilo ok ako nekoj od forumov gi koristi ovie modovi da mi dade soveti dali se trajni,za rx gen 3 na primer vikaat deka e ok no deka vratnickata dole nekako slabo im deluva. Nekako sum naklonet kon toj model ama neznam,kazete.
popustive se uste 2 dena pa bi sakal nesto ok da zemam
za tecnosti,ne bi pravel sam na pocetok,no nesakam veke od umbrela da zemam,procitav tuka deka nekoj nasi pravele i dosta gi preporacuvate..
Golema blagodarnost do site vas,iako ne me znaete jas ve zapoznav kolku tolku citajki go forumov veke nekolku dena.
P.S. go pisuvam postov i go tegnam stikot mislam ke pukne od smukanje(pola den mi e zakacen na kabel