the_maker
poweruser
Не е тоа А2, тоа е Mi 6X. A2 ќе излезе после летото.
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Не е тоа А2, тоа е Mi 6X. A2 ќе излезе после летото.
Bump
Ај да ми проверат па ќе ти пишам.
Плус камера (за слики) No. 1. Газење...Така ами како, не сега заради оној ајшитот на епл почнаа со веѓи да ги прават, нова мода. Си се знај како треба да биди дисплејот. Браво за Шаоми.
@Astro Чекај Редми ноте 5! Почекај малце, штом ќе помине првичното лудило, сигурно ќе има варијанта со 3гб/32гб а со тоа и многу поблиску до твојот ценовен ранг. Sирни го на ривјуа веќе има неколку и да е поскап вреди секој денар. И останатите што ги споменаа се повеќе од добри но RN5 ти гарантирам дека има подобра камера на пример од секој од нив.
Па па па
нормално дека е така пишува и на страмата таа цена е мислам за златна боја а набавка пишува се очекува на 24 април сепак ова е преднарачка.Не се радувај многу , така беше и за претходната промоција како и да им се викаше , го имаа редми 5 плус за 120 евра мислам , чим стартуваше промоцијата испадна дека таа цена е за Х боја само, која у старт беше аут оф сток така да...
И тоа е така секогаш, цената ја даваат таа што ќе биде за 1 месец од сега, инаку сега таа цена е невозможна. И сосе транспорт 15-45 дена, ќе дојде во тој момент поскапо отколку кај наснормално дека е така пишува и на страмата таа цена е мислам за златна боја а набавка пишува се очекува на 24 април сепак ова е преднарачка.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
И тоа е така секогаш, цената ја даваат таа што ќе биде за 1 месец од сега, инаку сега таа цена е невозможна. И сосе транспорт 15-45 дена, ќе дојде во тој момент поскапо отколку кај нас
Секако не вака. До кога бе со IPS ќе тераме? 2018 е. Никако да дочекам Амолед од шаоми па да земам телефон.Така ами како, не сега заради оној ајшитот на епл почнаа со веѓи да ги прават, нова мода. Си се знај како треба да биди дисплејот. Браво за Шаоми.
Dealbreaker... топ 5 критериуми ми се: 1. амолед 2. амолед 3. амолед. 4. амолед. 5. амоледТоп е 2S, ама дисплејот не е амолед...
Како ми мириса, и други ќе се префрлаат на IPS брзоСекако не вака. До кога бе со IPS ќе тераме? 2018 е. Никако да дочекам Амолед од шаоми па да земам телефон.
EXTRALINK FITNESS VIBRATION PLATFORM, MOONWALK SPINMOVE, BLACK
4.640,00 ден
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден