the_maker
poweruser
Не е тоа А2, тоа е Mi 6X. A2 ќе излезе после летото.
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Не е тоа А2, тоа е Mi 6X. A2 ќе излезе после летото.
Bump
Ај да ми проверат па ќе ти пишам.
Плус камера (за слики) No. 1. Газење...Така ами како, не сега заради оној ајшитот на епл почнаа со веѓи да ги прават, нова мода. Си се знај како треба да биди дисплејот. Браво за Шаоми.
@Astro Чекај Редми ноте 5! Почекај малце, штом ќе помине првичното лудило, сигурно ќе има варијанта со 3гб/32гб а со тоа и многу поблиску до твојот ценовен ранг. Sирни го на ривјуа веќе има неколку и да е поскап вреди секој денар. И останатите што ги споменаа се повеќе од добри но RN5 ти гарантирам дека има подобра камера на пример од секој од нив.
Па па па
нормално дека е така пишува и на страмата таа цена е мислам за златна боја а набавка пишува се очекува на 24 април сепак ова е преднарачка.Не се радувај многу , така беше и за претходната промоција како и да им се викаше , го имаа редми 5 плус за 120 евра мислам , чим стартуваше промоцијата испадна дека таа цена е за Х боја само, која у старт беше аут оф сток така да...
И тоа е така секогаш, цената ја даваат таа што ќе биде за 1 месец од сега, инаку сега таа цена е невозможна. И сосе транспорт 15-45 дена, ќе дојде во тој момент поскапо отколку кај наснормално дека е така пишува и на страмата таа цена е мислам за златна боја а набавка пишува се очекува на 24 април сепак ова е преднарачка.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
И тоа е така секогаш, цената ја даваат таа што ќе биде за 1 месец од сега, инаку сега таа цена е невозможна. И сосе транспорт 15-45 дена, ќе дојде во тој момент поскапо отколку кај нас
Секако не вака. До кога бе со IPS ќе тераме? 2018 е. Никако да дочекам Амолед од шаоми па да земам телефон.Така ами како, не сега заради оној ајшитот на епл почнаа со веѓи да ги прават, нова мода. Си се знај како треба да биди дисплејот. Браво за Шаоми.
Dealbreaker... топ 5 критериуми ми се: 1. амолед 2. амолед 3. амолед. 4. амолед. 5. амоледТоп е 2S, ама дисплејот не е амолед...
Како ми мириса, и други ќе се префрлаат на IPS брзоСекако не вака. До кога бе со IPS ќе тераме? 2018 е. Никако да дочекам Амолед од шаоми па да земам телефон.
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден