Гуру, на сам фастек има кутии готови. Зашто почна и мене да ми оди паметот натака ќе побарам. Ако најдам некоја која би била соодветна праќам одма.Или да најдам костим од Пикачу? :hay::hay::hay:
Видов дека има шрафчиња, се надевам дека ќе може без кршење, но и тоа не е проблем.
Прво да најдам модел за принтање на DNA75 сквонкер со две батерии. Па да најдам принтер или да го малтретирам @Gajche-X , ако сака.
А најголем проблем е времето, немам време еден атомизер да седнам да расклопам и склопам, па камо ли се` ова.
Или да најдам костим од Пикачу? :hay::hay::hay:
Видов дека има шрафчиња, се надевам дека ќе може без кршење, но и тоа не е проблем.
Прво да најдам модел за принтање на DNA75 сквонкер со две батерии. Па да најдам принтер или да го малтретирам @Gajche-X , ако сака.
А најголем проблем е времето, немам време еден атомизер да седнам да расклопам и склопам, па камо ли се` ова.
Шо сторе ревјуиначе да се изјаснам мада појќето и знаат, 555 не е моја нити ја имам штелнато, таа е една од најдобрите тутунски течности на Инавера и воопшто шо можиш да почниш, заедно со Скамел и РУ4 според мене прават свето тројство на тутунски.
Значи Егото ти се погоде со поголем отвор... интересно, не се константни во таа работа, како шо напоменав, од два примероци едната беше доста затворена, другата отворена како твојата.
Батеријата... ќе ти се здосади од колку е добра и предвидлива.
Гокица со здравје да си вејпаш!
Ако има официјален апдејт слободно можеш да го ставиш а арктик фокс сеуште не би ти го препорачал иако не е забрането да го ставиш но барем 50% нема да разбереш и може ке те буни.Заборавив да прашам, дали да апдејтувам најнов 1.03 фирмвер на Istick? Сега е на 1.01.
BTW дали арктик фокс ќе ми донесе некои предности како нубец или да не се замарам сега?
Заборавив да прашам, дали да апдејтувам најнов 1.03 фирмвер на Istick? Сега е на 1.01.
BTW дали арктик фокс ќе ми донесе некои предности како нубец или да не се замарам сега?
Со апдејт што ме водеше чекор по чекор за 5мин. Останав без Смок Алиен. Арни си се вака.Правило од десна страна, ако работат не го гибај, од компујутери до шпиљарина, по истото правило терам.
Едно само ќе кажам. Би го зел како што е без измени. Не сум свонк тип. Ако го земам ова иде на него, снешкоМи удрифте чивија за покемон сега...
Мики, нема назад?
Да се надоврзам сега мислам да не го зимам зошто имам: да заокружиме 10 мода од кој скоро пола дна 250ки со две батерии 167W и со три 250W a и другите се нови Еleaf Invoke,Vaporesso Revenger X mod(новиот што е тач) Asmodus Minikin... сакам атомизер некој не е битно дали на готови греачи или РТА. Може да ми помогнете со одлука. А како што сум импулсивен не е чудо и топката да ја земам,но пре би танкЌе можеш после да играш со @Metuzalem boćanje![]()
Друже не сум имал Алиен, ама ваљда има некое дупче да брцнеш за ресет да му направиш. Греота е да стои циглосан ради фирмвер.Со апдејт што ме водеше чекор по чекор за 5мин. Останав без Смок Алиен. Арни си се вака.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Чивиите се опасна работа, а ги има многу тука на темава. :hay:Ми удрифте чивија за покемон сега...
Мики, нема назад?