Исто ке има подобра камера и подобар дисплеј.Освен процесор што друго ќе има подобро S9? И колку претпоставувате дека ќе падне цена на Note8 кога ќе искочи S9?
Дали е излезен официјално Android 8 за него и кој знае/може да ми помогне да го апдејтирам и да ги префрлам лањата од мојот стар телефон S7 Edge.
Патем, кога треба да излезат S9–ките и колку ќе се подобри од 8–ците?
За миграција на контакти и апликации користам Samsung Smart Switch Samsung Smart Switch: Transfer Contacts, Music and More I Samsung US до сега супер функционираше пробано со Note 4 -> Note 5 -> S7 EdgeАјде и јас да се "пофалам", колатерално станав сопственик на Ноте 8. Го купив од @Molec за внук ми меѓутоа по неколку дена користење свати дека му е преголем за раката и ме замоли да го продадеме за да купиме помал, т.е. S8. Па наместо да го продаваме по огласи решив да го користам јас дур да излезе S9+. Првично, по неколку часовно користење не забележувам некои битни разлики во перформанси и можности во однос на S7 Edge. На мое разочарување инсталиран е Аndroid 7.1 по дифолт. Дали е излезен официјално Android 8 за него и кој знае/може да ми помогне да го апдејтирам и да ги префрлам лањата од мојот стар телефон S7 Edge. Пробав со бекап на гугл акаунтот меѓутоа многу контакти и сетирања недостасуваат. Хелп?
Патем, кога треба да излезат S9–ките и колку ќе се подобри од 8–ците?
Со здравје да се служиш, топ телефонче за ало алоАјде и јас да се "пофалам"
Прашањето е само дали С9+ ќе има барем 4000mah батерија или ќе се циганчат и понатаму.Како што читнав овие 2 дена S9+ ќе има подобар процесор, 300mAh батерија+ и нијанса подобра камера од Note8. Исто прочитав и дека само S9+ ќе биде со 2 камери што не ми се допаѓа. Ако било која верзија има 4GB RAM, си пукаат во нога самите.
Прашањето е само дали С9+ ќе има барем 4000mah батерија или ќе се циганчат и понатаму.
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден