Може да е до повеќе фактори. Кажи ни нешто повеќе во врска со твојот проблем. Дали пуниш со оригинален пуњач, оригинален кабел и дали додека го пуниш правиш нешто на него што многу ја троши батеријата.Имам Samsung Galaxy J5 2017 телефонот е одличен но има еден проблем. Телефонот многу бавно се полни. 1% се полни за 4 минути. До што може да е проблемот?
Телефонот го земав вчера од вип. Кога го ставив да се полни беше 44%. Го полнев два часа и го вклучив. Потоа му инсталирав апликации. Го користев вчера и денеска и пред 3,4 саата го ставив да се полни. И тогаш го забележав проблемот.Може да е до повеќе фактори. Кажи ни нешто повеќе во врска со твојот проблем. Дали пуниш со оригинален пуњач, оригинален кабел и дали додека го пуниш правиш нешто на него што многу ја троши батеријата.
Пробај наполни го телефонот додека е скроз изгасен, ако и тогаш споро полни оди и кажи им го проблемов на тие од ВИП. Нека ти го заменат бидејки е под гаранција.Телефонот го земав вчера од вип. Кога го ставив да се полни беше 44%. Го полнев два часа и го вклучив. Потоа му инсталирав апликации. Го користев вчера и денеска и пред 3,4 саата го ставив да се полни. И тогаш го забележав проблемот.
Е сега ќе одиш во салонот и ќе бараш да ти ги заменат полначот и кабелчето. Ќе инсистираш.Пробав со друг полнач и со друго кабелче. За еден саат се наполни од 25% на 60% значи до тоа бил проблемот.
Ви благодарам на советите.
Ако се зезне, ти ја знам колата, ти ги ебав гумите....Чекај после нова година...па нормално дека треба да инсталираш/апдејтираш. Нема ништо да се зезне, не е бета верзија.
Уживај не е иос ова.. :innocent:Ако се зезне, ти ја знам колата, ти ги ебав гумите....
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Шо бидна? Или нема од што да пишеш сеа?Ако се зезне, ти ја знам колата, ти ги ебав гумите....
Провери си ги гумитеШо бидна? Или нема од што да пишеш сеа?
Гумите се 100% сигурни. Обезбеџење ги чува.Провери си ги гумите.
Јас сличниот апдејт го инсталирав на Ноте 8 и не приметив никакви осетни промени во перформансите и батеријата.Добро е, си фучи скоро исто. Ќе видам дали има осетни подобрувања.
Посебно кога културно пишува дека има security patches и Bluetooth stability во What's new. :innocent:Апдејт не значи дека ќе добиете перформанси.
Убави телефони на изглед, ама по многу солени цени. 600 евра ќе е А8+ што е многу нелогична цена бидејки за тие пари може да се купи С8+ кој гарант ќе е подобар телефон од А8+.
Убави телефони на изглед, ама по многу солени цени. 600 евра ќе е А8+ што е многу нелогична цена бидејки за тие пари може да се купи С8+ кој гарант ќе е подобар телефон од А8+.
Кај виде 600 евра ?Убави телефони на изглед, ама по многу солени цени. 600 евра ќе е А8+ што е многу нелогична цена бидејки за тие пари може да се купи С8+ кој гарант ќе е подобар телефон од А8+.
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден