Леле ова ни на сон да не го сонуваш а не да помислиш да го нарачаш
вежбај ignore button.
@Chicco69 оваа идејава за клуб,вапе кафе бар на колегата @OldSchoolPvP ме тури у мисла. Пред 2-3год. сакав да отворам кафиќ,ама ова е уникатно. На прошлата помасовна собиранка во Irish Pub шефот,чика ни дојде и љуто ни кажа: ве гледам цело време,вие ова намерно го правите,а се однесуваше на нашето обично вејпање(10тина што вејпавме-паревме,стварно беше да неможеш да видиш кој седи карши) а не ми е јасно,како се вејпа ненамерноLiitoKala Lii на flash sale во Gearbest
Погледнете го атачментот 57124
Sale - Online Flash Sale | GearBest.com
@OldSchoolPvP одлична идеја!
Уште ако се спои тоа со едно мини шопче за течности (може од новата линија на @MikickoHC), па нешто ароми, памукче, клептонче...
УСБ порт покрај секоја маса за зорт-заман ситуации. :hay:
Џиџамиџарница
Инаку @MikickoHC е кувар од калибарот на Jamie Oliver нема промашај понекогаш се размислувам дали да ги пијам телностите од убавиот мирис али се додржувам. Му викам да напраи линија џусеви Микџуси.

Ако Нема Густа Пареа И Вкус Кој Те Задоволува Џабе е СеНово истражување што ќе ви го смени животот! Никогаш нема да поверувате кои се 02-те причини зошто вејперите вејпаат!
Conclusions
We identified the flavors that e-cigarette users were satisfied with, and we found the users liked e-cigarette cloud production. Therefore, flavors and cloud production are potential factors attracting new users.
:hay::hay::hay:
Од 9 до 13w вејпам ...Користам Пико ...И да, почнав да правам круг околу штрафот бидејќи ми ја испушта жицата...Исто ми дава и претопла пара...А греачите ги правам од 1 па до 1.5 оми...Поздрав@Alex M
Јас користам $1.83 Authentic UD Kanthal A1 Heating Wire for Rebuildable Atomizers - 27 AWG / 0.35mm*10m at FastTech - Worldwide Free Shipping и Original Focusecig SS316L 28ga Wire / E Cigarette Accessory -$0.92 Online Shopping| GearBest.com скоро секогаш.
Мала е веројатноста квалитетот на жиците да е проблем кај тебе. Ако греачот е добро намотан (7-8 круга за кантал, 8-9 круга за СС, на 2.5 мм дијаметар) и ако користиш пристоен (органски) памук, би требало да имаш одличен вкус и арома.
Многу е значајно и на колкава ватажа го користиш (батерија/мод). Твојот избор на жици и Кајфун В3 мини не бараат голема снага (10 - 15 вати е сосема доволно).
Поверојатно е да имаш проблем со течноста што ја користиш. Пробај ја истата течност на друг атомајзер, така ќе знеаш дали е до неа проблемот.
За жал постовите на В3 не се идеални (немаат граничници) за жицата, па може да ти се откачи. Пробај да замоташ еден круг околу штрафот, а потоа затегни, така нема каде да бега.
Кајфун В3 важи за одличен атомајзер токму за арома. Не се откажувај, ќе се реши проблемот.
Колега,одличен почеток на коил филигранство! Само напред,па чекам некое наредно дело да видам.Една фотка од денешното сончање па малку фати боја. Не сум баш задоволен бидејќи не го обоив цел коил али интередно изгледа и вака.Штета што немам апарат па морам со телефон да сликам.
Погледнете го атачментот 57133
Направи го овој сетап може и на 16w јас некогаш парам по цел атомизер без прекин и немам проблеми со жештинаОд 9 до 13w вејпам ...Користам Пико ...И да, почнав да правам круг околу штрафот бидејќи ми ја испушта жицата...Исто ми дава и претопла пара...А греачите ги правам од 1 па до 1.5 оми...Поздрав
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Brown Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M3
16.460,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден