Дечки ако некој знае дали ако купувам индиски gmail адреса и со истиот дали можам да регистрирам You Tube или Google One налог со индиски цени?!мене тој ми даде индиски маил без јас да се малтретирам, после само си сменив пасс пошто тој така кажа
Дечки ако некој знае дали ако купувам индиски gmail адреса и со истиот дали можам да регистрирам You Tube или Google One налог со индиски цени?!мене тој ми даде индиски маил без јас да се малтретирам, после само си сменив пасс пошто тој така кажа
Така и подобро со друг мејл за да не давате пасвордимене тој ми даде индиски маил без јас да се малтретирам, после само си сменив пасс пошто тој така кажа
Зашто да купиш, креирај самДечки ако некој знае дали ако купувам индиски gmail адреса и со истиот дали можам да регистрирам You Tube или Google One налог со индиски цени?!
Не, ќе дојде до фаза на плаќање и ќе те одбие дека немаш индијска платежна картицаДечки ако некој знае дали ако купувам индиски gmail адреса и со истиот дали можам да регистрирам You Tube или Google One налог со индиски цени?!
Искрено неам поима, ниту за 15е ќе се замарам. Пари прави од претплата, не од мојот акаунтА зошто ти бара пасворд? Зошто само не те додаде во фемили со емаил инвајт?
Неможе само со инвајт. Т.е. може ама нема тебе да ти работи кога ќе сакаш да прифатиш инвајт, ќе ти рече нот сејм регион. Затоа се најавува он на твојот, и го додава он во фамили.А зошто ти бара пасворд? Зошто само не те додаде во фемили со емаил инвајт?
Па колку фамилии имаш ти...Ова сум го искусил, а во некои случаеви ми се десило да проаѓа.
Па во секоја фирма кајшто сум работел ми викале ние сме тука фамилија, плус оваа дома, плус …Па колку фамилии имаш ти...![]()
Да не има врска регионот/државата?Внимавајте и на моментот дека ако веќе си во фамилија излезеш, следните 12 месеци не може да влезеш во друга. Ова сум го искусил, а во некои случаеви ми се десило да проаѓа. Фак лоџик, еншитификејшн на најјако.
Во една година можеш еднаш да излезеш и да влезеш во друга ама ако излезеш од втората нема да можеш цела година да влезеш во друга.Внимавајте и на моментот дека ако веќе си во фамилија излезеш, следните 12 месеци не може да влезеш во друга. Ова сум го искусил, а во некои случаеви ми се десило да проаѓа. Фак лоџик, еншитификејшн на најјако.
Да не има врска регионот/државата?
Не не, порано користев аргентиски али не повеќекористиш премиум?
Јас мислам само ти немаш проверено маилIzgleda samo jas uste ostanav na argentinskiov, familyto 217 denari posledno, varira od 150-300 otprilika, da ne se urocam vrshi super rabota vekje godina i kusur.
После тоа ќе уживаме во реклами.после тоа што ќе биде ќе видиме.
Apple метод работиЧинам дека тоа ти е последната наплата, маилот отишол во спам.![]()
forum.benchmark.rs
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден