Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

YouTube Premium

stefan_mkd

lurker
18 март 2015
843
669
SaketSam. Гледам дека има 99% позитивен селер рејтинг, а воедно е и најефтиниот понудувач колку што гледам од кај мене.

13.70 долари е моменталната цена, има и конкуренција па си бутаат цени како на Амазон ФБА .

Ако ви треба линк пишете ми дм ќе ви пратам, не сум сигурен дали е дозволено вака у тема.
Препорака и од мене за истиот. Неколку Спотифај претплати имам земене од него.
Те става на индиска фамилијарна група. 15е, цела година

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.803
5.517
Мене вчера пак ми повлече 190 денари
И кај мене и покрај "страшните" закани од пред месец и кусур, сепак е си продолжи по старо сега за сега. Изгледа кој се префрлил се префрлил, за другите боље ишта него ништа филозофија.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Baltatzar

hello world
21 декември 2014
91
50
Скопје
Baltatzar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen™ 7 7800X3D, NZXT T120 RGB
Motherboard
Gigabyte B650 GAMING X AX
Storage
SAMSUNG 980 PRO SSD 1TB PCIe 4.0 NVMe
PSU
CoolerMaster MWE Gold 750 80 Plus Gold
RAM
Kingston HyperX Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR5-6000 CL36 EXPO Whit
Video card
SAPPHIRE Radeon Pure RX 7800 XT 16GB 256bit GAMING OC
Case
be quiet! Pure Base 500 DX White
Mouse
Glorious Model O Wireless
Keyboard
Keychron K8 Pro
Audio
beyerdynamic DT 770 PRO 80 ohm +FiiO KA11 DAC
Monitor
Gigaybyte G27Q Gaming Monitor 2k 144hz 1ms
OS
Win 11
Препорака и од мене за истиот. Неколку Спотифај претплати имам земене од него.
Те става на индиска фамилијарна група. 15е, цела година
А зошто вика "You are A Part Of the Fmaily Member Cant Invite Anyone" ? Која е поентата на премиум фемили ако неможам друг да инвајтам? Зошто не индивидуал тогаш?

389mk

hello world
16 јануари 2020
282
316
И кај мене и покрај "страшните" закани од пред месец и кусур, сепак е си продолжи по старо сега за сега. Изгледа кој се префрлил се префрлил, за другите боље ишта него ништа филозофија.

Кога го укинаа плаќањето со виза картички преку Аргентина, пресекот беше веднаш и претплатата веднаш сопре. Сега или се неодлучни, или можеби важи од 12ти, мислам така нешто пишуваше во пораката и ќе го исклучат за следниот пејмент.

Krkac

hello world
29 февруари 2008
181
198
А зошто вика "You are A Part Of the Fmaily Member Cant Invite Anyone" ? Која е поентата на премиум фемили ако неможам друг да инвајтам? Зошто не индивидуал тогаш?
Си напишал продавачот во забелешка уште пред да се купи од кај него:
06-12-2024_200019.jpg

Baltatzar

hello world
21 декември 2014
91
50
Скопје
Baltatzar's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Keychron K8 Pro
Audio
Monitor
OS
Win 11

claus

hello world
13 април 2020
116
173
Фемили планот си е негов и тој си додава купувачи во планот.
Мислам дека како и да е само основачот/админот на планот може да додава членови, не може член да додава други членови.

Финтата е што ти за некои ефтини пари добиваш јутуб премиум, а тој заработува на начин што си купува ефтин Фемили план на индиски регион, а на купувачите им наплаќа фактички како да се на индивидуални планови. Секако немаш допир со другите членови што продавачот ги додава.
Мислењето е автоматски споено:

Мислам дека како и да е само основачот/админот на планот може да додава членови, не може член да додава други членови.

Финтата е што ти за некои ефтини пари добиваш јутуб премиум, а тој заработува на начин што си купува ефтин Фемили план на индиски регион, а на купувачите им наплаќа фактички како да се на индивидуални планови. Секако немаш допир со другите членови што продавачот ги додава.
Да скратам, поевтино му е и поголем профит ќе направи ако купи фемили план и додаде 4ца купувачи во него, наместо да купи 4 индивидуални плана.

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.803
5.517
Кога го укинаа плаќањето со виза картички преку Аргентина, пресекот беше веднаш и претплатата веднаш сопре. Сега или се неодлучни, или можеби важи од 12ти, мислам така нешто пишуваше во пораката и ќе го исклучат за следниот пејмент.
Кај мене се требаше да заврши уште на 21 Ноември, ама не. Ај ќе видиме до кога вака.

Baltatzar

hello world
21 декември 2014
91
50
Скопје
Baltatzar's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Keychron K8 Pro
Audio
Monitor
OS
Win 11

Да скратам, поевтино му е и поголем профит ќе направи ако купи фемили план и додаде 4ца купувачи во него, наместо да купи 4 индивидуални плана.
Е ова ми требаше за одговор, фала!

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia

врска немаш

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Можеби грешам, ама мене така ми има смисла. Истото го прават и со HBO (max), Disney+, Spotify, итд.. Има и индивидуални планови скоро на сите овие понуди, ама поскапи се.

тие индивидуални се бесплатни и сите пари идат за него, 5.5долари ми земал а направил фрее триал 3 месеци, кај овие индивидуални е лошо што повеке од 2 истовремено неможеш да користиш, кај фамили немаш такво нешто фураш и на 20 уреди истовремено
1733518015829.png

claus

hello world
13 април 2020
116
173
тие индивидуални се бесплатни и сите пари идат за него, 5.5долари ми земал а направил фрее триал 3 месеци, кај овие индивидуални е лошо што повеке од 2 истовремено неможеш да користиш, кај фамили немаш такво нешто фураш и на 20 уреди истовремено
Погледнете го атачментот 144146
Хм, поверојатно ми е дека за твојов случај конкретно можеби така му се погодило му излегла понуда за free trial. Или пак имаат некоја финта да ставаат free trial на планови што се 3 месеци.
Не гледам начин како би му било песплатно на претплата од една година пример.

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Хм, поверојатно ми е дека за твојов случај конкретно можеби така му се погодило му излегла понуда за free trial. Или пак имаат некоја финта да ставаат free trial на планови што се 3 месеци.
Не гледам начин како би му било песплатно на претплата од една година пример.
они имаат 1 и 3 месеца фри триал, немаат година дена бесплатно

stefan_mkd

lurker
18 март 2015
843
669
Е ова ми требаше за одговор, фала!
Ти го одговорија прашањето, само да потврдам точен одговор :)
Купува ликот фемили пакет, има еден „админ“ акаунт на него и 4-5 остали корисници кои ги продава. Имаш и опција да си купиш цел фемили пакет, по цена како 4-5 корисници.

Бенефитот од з2у е што за ситно, не треба да се замарам со ВПНи, картици и слични глупости.

Пробав и нетфликс да земам еднаш, демек приватен корсисник, но никад не го искористив. Ти даваат украдени акаунти и тоа не пошувам :) Спотифај и гејм пасс +++ од мене

DonFrozex

user
9 јуни 2011
1.412
1.643
земав од ликот погоре шо го спомнаа, завршена работа преку вечер.
сега за сега се си функционира smooth, само ќе треба да видам како ќе биде кога ќе сакам да сум најавен на „примарниот“ ми гмаил акаунт (кој ќе нема Премиум) а у исто време сакам да користам јутуб со премиум бенефити.

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.624
1.790
Сега за сега уште ми функционира Аргентинскиот Јутуб, ама не може да се наплати турскиот Амазон Прајм со не турска картичка, готово е со 39 лири на месец за Амазон Прајм.

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.555
3.184
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Не е баш тоа темата...ама зошто кога пробувам да платам преку Z2U ми се појави плаќањето на турски па сменив на англиски ама пак пишува во лири дека е?

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.800
33.933
roka.mk
Ти го одговорија прашањето, само да потврдам точен одговор :)
Купува ликот фемили пакет, има еден „админ“ акаунт на него и 4-5 остали корисници кои ги продава. Имаш и опција да си купиш цел фемили пакет, по цена како 4-5 корисници.

Бенефитот од з2у е што за ситно, не треба да се замарам со ВПНи, картици и слични глупости.

Пробав и нетфликс да земам еднаш, демек приватен корсисник, но никад не го искористив. Ти даваат украдени акаунти и тоа не пошувам :) Спотифај и гејм пасс +++ од мене
А зошто ти бара пасворд? Зошто само не те додаде во фемили со емаил инвајт?

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Претпоставувам менува регион на кој е претплатата

мене тој ми даде индиски маил без јас да се малтретирам, после само си сменив пасс пошто тој така кажа

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно