Дајте ми начин како да ги тргнам UK значи и во регистри ги нема, ќе го фрлам лаптопов!
Погледнете го атачментот 119942
Смени Country and region во USA.Така е, мислам дека се е до акаунтот, се намам одјавено од Мајкрософт, ова овде не можам да го тргнам, претпоставувам дека ова може да е проблемот.
Погледнете го атачментот 119946
Сеа гледам дека клучот генериран пред којзнае колку време ми е валидиран затоа што сум се логирал со Microsoft акаунт на 10ката, и се префрлил самиот.Windows 10 клучевите работат на Windows 11 без проблем, бидејќи апсолутно нема измени во однос на лиценцирањето.

Сеа гледам дека клучот генериран пред којзнае колку време ми е валидиран затоа што сум се логирал со Microsoft акаунт на 10ката, и се префрлил самиот.
Очигледно не се нѝ трудат до толку да спречат нелегални копии, затоа што бизнис моделот им се смени во тоа да продаваат повеќе cloud продукти ако не се лажам. Супер, како и да е.
Иначе за 11ката, буквално саат време поминав на неа, ко 10ка ми е со почуден скин и интерфејс - дали подобар или полош ![]()
Не се замараат пошто милион копии секако продаваат.
Некаде на YouTube гледав кај шо дечки земаа лиценци од third-party сајтови оние шо се по 2-3 долари и се јавуваа во Microsoft Support за да проверат дали се леџит лиценците. Одговорот беше многу едноставен - им вика чим Windows ти кажува дека е активиран, тоа е тоа.
После видеото, и јас си зедов лиценца![]()
Брат со Massgravel направи си активација преку HWID метода, засекогаш ти е врзана со акаунтот.Откако го пишав ова, ми ја фатија и ми пишуваше дека е неактивен. Али пак со скриптата имам бесконечно активиран сега, само што нема да ми биде поврзан со Microsoft акаунтот ваљда. Тоа ме чудеше, си викам кој абсурд е ова...
Со тоа и правам, најверојатно ми ја откриле дека е чкарт, поима неам. Не ме засега затоа што ретко користам Windows како и да е, битно си работи.Брат со Massgravel направи си активација преку HWID метода, засекогаш ти е врзана со акаунтот.
Каде е најсигурно да се купи Windows 11 OEM лиценца ?
Се води како оргинал windows,или како краковите kms се активира?![]()
Buy Windows 11 Pro KEY Compare Prices
Buy Windows 11 Pro CD KEY Compare Prices. Activate the CD KEY on publisher's website to download . Save money and find the best deal.www.allkeyshop.com
Ме нервираат оние иконички, не затоа што постојат, туку еднаш се појавуваат горе, друг пат доле, па постојано морам да ги барам.
Тоа е тоа. Зошто не ги поставиле на исто место? Очигледно двајца (или две екипи) работеле на тоа, па не се договориле каде да бидат.Кога кликаш на некој фајл или фолдер иконките се горе, кога кликаш на празен простор иконките се доле.
Сепак изгледа не е тоа тоа, сега кликав во празно и горе ми ги даваше секој пат. Туку ако кликнеш во горниот дел од прозорот или десктопот, ги дава горе, ако кликнеш во долниот дел ги дава од доле. Без разлика дали кликаш во празно или на фајл. Пробај и види, мислам дека конечно им ја открив цаката.Тоа е тоа. Зошто не ги поставиле на исто место? Очигледно двајца (или две екипи) работеле на тоа, па не се договориле каде да бидат.
Предоцна. Немам веќе единаесетка.Пробај и види, мислам дека конечно им ја открив цаката.
Навикни се на тоа дека иконките се стално веднаш до курсорот.
Се води како оргинал windows,или како краковите kms се активира?
јас со Activator license Windows 11 All EditionСо што активирате 11 ка? Јас сум со клучеви и не сум имал потреба па затоа
Sent from my iPhone using Tapatalk
Како мислиш рано? Уште малце 12-ка ќе вадат, ти прашуваш дали е рано 11-ка да ставишДечки, ако го активирам Windows 10 преку ова Massgravel користејќи HWID опцијата (ова најверојатно значи да се врзе за матичната?) дали после тоа можам да направам upgrade на Win 11 (или downgrade назад на 10ка ако не ми се свиѓа) без никакви проблеми? Дали би имал пристап до Microsoft Store (пример ако сакам FH5 да ја купам и слично)?
Исто така, пошто многу мислења има во темава па да не ги читам сите.. дали има некои разлики во перформанси помеѓу win 10 и 11, поготово при gaming, и дали вреди да се прави upgrade или сеуште е рано?
Активирај си со KMS38 методот, до 2038-ма трае таа активација и не се врзува за матичната, би требало до тогаш да смениш оперативен систем.Дечки, ако го активирам Windows 10 преку ова Massgravel користејќи HWID опцијата (ова најверојатно значи да се врзе за матичната?) дали после тоа можам да направам upgrade на Win 11 (или downgrade назад на 10ка ако не ми се свиѓа) без никакви проблеми? Дали би имал пристап до Microsoft Store (пример ако сакам FH5 да ја купам и слично)?
Исто така, пошто многу мислења има во темава па да не ги читам сите.. дали има некои разлики во перформанси помеѓу win 10 и 11, поготово при gaming, и дали вреди да се прави upgrade или сеуште е рано?
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден