Кaј мене јa трoши бaтеријaтa кaкo улaвo... Не знaм штo кaкo.. Мoментaлнo кaкo стaтичен гo кoристaм , дoдекa не искoќи некoе решение..Некој што користи на лаптоп дали има приметено осетно намалување на траење на батерија?
Кај мене мислам дека 50% ми се намали работниот век на батеријата од 8.1 на 10ка, легална Про верзија. Колега ми спомна дека правел некои индексирања дополнителни и дека можно е да е тоа проблемот.
Искуство кај некој друг?
Кaј мене јa трoши бaтеријaтa кaкo улaвo... Не знaм штo кaкo.. Мoментaлнo кaкo стaтичен гo кoристaм , дoдекa не искoќи некoе решение..
Не знам што е имам голем проблем со овоа 10кава, после нова година ке отворам тема, ако може некој да ми го среди.. ке си платам или ке частам нешто зависи како ке се договоримеНекој процес или google/firefox екстензија ти работат во позадина и ти цедат, провери си.
Се вратив пред некој ден на Win 10, реков да ја пробам новава верзија од ноември, и ми делува како пофлуиден од претходно и засега не наидов на багови, освен овој:
![]()
Во Notification Center некогаш знае да јави дека имам вклучено Bluetooth, а јас нит имам онборд нит dongle или нешто слично. Ниту пак кога ќе отидам во Devices има Bluetooth таб. Во Services има два Bluetooth процеси, пишува дека startup type e manual - triggered, али немам никаков Bluetooth уред, и како што реков ниту имам како да го поврзам.
Ќе пробам после или утре преку сервисите да видам дали ќе се среди, него дали имал некој ваков проблем/баг? Додуша не е проблем али иритира![]()
Ако е само тоа, ке ме пишманите изгледа да мењам 7 мицава ја...![]()
Уште 7цa кoристишАко е само тоа, ке ме пишманите изгледа да мењам 7 мицава ја...![]()
менјaј oдмa нa 10кa.Ми звучите ко оние од твитер задолжени за реклама.
Јас дур не видам виндовс 11 без шпиунирање не инсталирам 10-ка.![]()
Ми звучите ко оние од твитер задолжени за реклама.
Јас дур не видам виндовс 11 без шпиунирање не инсталирам 10-ка.![]()

Најискрено не ми остави добар впечаток првиот пат кога го инсталирав, па дадов втора шанса... и пак ме разочара.Значи не користиш ни интернет ни мобилен?![]()
Активирaј пoвтoрнo сo aктивaтoр.После последниот update windows 10 ми се деактивира. Помош некој..
Дали да барам некој програм за активација или има друго чаре?
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Brown Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M3
16.460,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден