Justice for All
hello world
- 10 септември 2010
- 405
- 251
- Тарифа достапна само за лица 18-27
- 50гб вклучен интернет
- неограничени разговори
- 999 без договор 699 на 12 месеци
- дополнителни пакети во магента моментс што вклучуваат неограничен интернет
Најверојатно не се доволно информирани. Не постои ништо "truly неограничено", барем не кај нас.Дали некој ја користи оваа тарифа и дали може да потврди дали тој пакет со неограничен интернет од апликација е реално неограничен. Јас се јавив во контакт центар и таму ми викаат нема ограничување, нема политика на фер користење.
- Тарифа достапна само за лица 18-27
- 50гб вклучен интернет
- неограничени разговори
- 999 без договор 699 на 12 месеци
- дополнителни пакети во магента моментс што вклучуваат неограничен интернет
Мислам дека кога прашав ми рекоа дека е лимитирана на 100гб согласно политиката за фер користење. Кога во тој ден склучив нов договор, ми кажаа дека Магента 1 М секако на "промоција" има 100гб интернет, и ако на понудата пишува дека е 60гб - и да, 100гб имам со Магента 1 Мдали може да потврди дали тој пакет со неограничен интернет од апликација е реално неограничен.
Ко што видов на стакленава топка преку статички електрицитет увидов дека станува збор за T-Mobile преку тоа магента паламударијата.Да пишевте во насловот на темата за кој оператор станува збор барем, вака темава е каша попара, појма неам за што зборите.
Си пишува дека е за млади.Да пишевте во насловот на темата за кој оператор станува збор барем, вака темава е каша попара, појма неам за што зборите.
Види, јас може не сум млад, ама имам млади во фамилија. Така да и за нас е ова.Си пишува дека е за млади.
Ако не знаеш за што станува збор значи не си млад.
Ова не е за нас.
Не е за вас. За нив е .Види, јас може не сум млад, ама имам млади во фамилија. Така да и за нас е ова.![]()
6-7 часа на денколку doomscrolling има во 50 гигабајти?
Не знам што тераш инает, едноставно насловот на темата е глуп и целата дискусија припаѓа во друга тема. На крај краева кој те праша нешто?Не е за вас. За нив е .
„Цената од 299 ден./месечно важи само за активација на XXL пакетот преку апликацијата Мојот А1 и е со важност од 30 дена.”За студент нема подобро од а1 xxl тарифата.
Се ова горе за 299 месечно.
- Неограничени разговори и смс.
- 10гб нет.
- 256гб интернет за инста/фб/тикток, итн.
Подобро од ова, амин.
Јас го цитирав само тоа што го најдов на официјалната страна на А1 во однос на гореспоменатиот пакет, а дали во реалност е така не можам да тврдам….Ајде купи го пакетот еднаш па збори. Не вака на невидено![]()
Епа кој ќе ти ги земе со сила 500 денари вториот месец? Остави си 300 на сметка и пак активирај за 300. Како што е веќе милион пати споменато и објаснето на форумов...Јас го цитирав само тоа што го најдов на официјалната страна на А1 во однос на гореспоменатиот пакет, а дали во реалност е така не можам да тврдам….
Секој месец ставај си 300 ден и нема да ти земе 500 ден...на тарифава сум од кога постои....„Цената од 299 ден./месечно важи само за активација на XXL пакетот преку апликацијата Мојот А1 и е со важност од 30 дена.”
- „По истек на почетнoто времетраење од 30 дена на активираниот пакет XXL, истиот автоматски се обновува по цена од 499 ден./месечно”
Не се 300, туку 500 денари, ама сепак се исплаќа…
Делува стварно као добар deal, ама моите скоро обновија договор во Телеком...Секој месец ставај си 300 ден и нема да ти земе 500 ден...на тарифава сум од кога постои....
Колку години имаш, ова е за 18-27Да пишевте во насловот на темата за кој оператор станува збор барем, вака темава е каша попара, појма неам за што зборите.
25Колку години имаш, ова е за 18-27)))
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден