Justice for All
hello world
- 10 септември 2010
- 405
- 251
- Тарифа достапна само за лица 18-27
- 50гб вклучен интернет
- неограничени разговори
- 999 без договор 699 на 12 месеци
- дополнителни пакети во магента моментс што вклучуваат неограничен интернет
Најверојатно не се доволно информирани. Не постои ништо "truly неограничено", барем не кај нас.Дали некој ја користи оваа тарифа и дали може да потврди дали тој пакет со неограничен интернет од апликација е реално неограничен. Јас се јавив во контакт центар и таму ми викаат нема ограничување, нема политика на фер користење.
- Тарифа достапна само за лица 18-27
- 50гб вклучен интернет
- неограничени разговори
- 999 без договор 699 на 12 месеци
- дополнителни пакети во магента моментс што вклучуваат неограничен интернет
Мислам дека кога прашав ми рекоа дека е лимитирана на 100гб согласно политиката за фер користење. Кога во тој ден склучив нов договор, ми кажаа дека Магента 1 М секако на "промоција" има 100гб интернет, и ако на понудата пишува дека е 60гб - и да, 100гб имам со Магента 1 Мдали може да потврди дали тој пакет со неограничен интернет од апликација е реално неограничен.
Ко што видов на стакленава топка преку статички електрицитет увидов дека станува збор за T-Mobile преку тоа магента паламударијата.Да пишевте во насловот на темата за кој оператор станува збор барем, вака темава е каша попара, појма неам за што зборите.
Си пишува дека е за млади.Да пишевте во насловот на темата за кој оператор станува збор барем, вака темава е каша попара, појма неам за што зборите.
Види, јас може не сум млад, ама имам млади во фамилија. Така да и за нас е ова.Си пишува дека е за млади.
Ако не знаеш за што станува збор значи не си млад.
Ова не е за нас.
Не е за вас. За нив е .Види, јас може не сум млад, ама имам млади во фамилија. Така да и за нас е ова.![]()
6-7 часа на денколку doomscrolling има во 50 гигабајти?
Не знам што тераш инает, едноставно насловот на темата е глуп и целата дискусија припаѓа во друга тема. На крај краева кој те праша нешто?Не е за вас. За нив е .
„Цената од 299 ден./месечно важи само за активација на XXL пакетот преку апликацијата Мојот А1 и е со важност од 30 дена.”За студент нема подобро од а1 xxl тарифата.
Се ова горе за 299 месечно.
- Неограничени разговори и смс.
- 10гб нет.
- 256гб интернет за инста/фб/тикток, итн.
Подобро од ова, амин.
Јас го цитирав само тоа што го најдов на официјалната страна на А1 во однос на гореспоменатиот пакет, а дали во реалност е така не можам да тврдам….Ајде купи го пакетот еднаш па збори. Не вака на невидено![]()
Епа кој ќе ти ги земе со сила 500 денари вториот месец? Остави си 300 на сметка и пак активирај за 300. Како што е веќе милион пати споменато и објаснето на форумов...Јас го цитирав само тоа што го најдов на официјалната страна на А1 во однос на гореспоменатиот пакет, а дали во реалност е така не можам да тврдам….
Секој месец ставај си 300 ден и нема да ти земе 500 ден...на тарифава сум од кога постои....„Цената од 299 ден./месечно важи само за активација на XXL пакетот преку апликацијата Мојот А1 и е со важност од 30 дена.”
- „По истек на почетнoто времетраење од 30 дена на активираниот пакет XXL, истиот автоматски се обновува по цена од 499 ден./месечно”
Не се 300, туку 500 денари, ама сепак се исплаќа…
Делува стварно као добар deal, ама моите скоро обновија договор во Телеком...Секој месец ставај си 300 ден и нема да ти земе 500 ден...на тарифава сум од кога постои....
Колку години имаш, ова е за 18-27Да пишевте во насловот на темата за кој оператор станува збор барем, вака темава е каша попара, појма неам за што зборите.
25Колку години имаш, ова е за 18-27)))
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден