Rodrigo
hello world
- 18 ноември 2013
- 175
- 91
Подалеку од Hitachi.Во обложувалница кај нас донесоа 4 телевизори.Имаш 55 инчен Хитачи за 36-7 илјади (во амц мислам).
Јас ако има добра слика и бар 2-3 години гаранција таа опција би ја гледал.
И за сите шо плукаат по АМЦ на форумов - јас иам телевизор од АМЦ кој имаше фабрички 2-3 штрафчиња внатре отштрафени - сервисот беше овластениот за Филипс (кој и да е во мк) - поштено дојдоа на лице место одма средија.
Да не се лажеме, во МК стално сервиси и гаранции ти се HIT and MISS - па ако сака од Свети Петар нека е издадена. Како ќе имаш среќа така ќе е ако дојде до сервис, но најчесто се океј и услужливи сите поголеми фирми кај нас. Keyword најчесто.
Пак ќе нагласам дека сум имал лоши и добри искуства со сиве фирми кои ги фалите/плукате. Јебеш му, Македонија е. Но и не само македонија, на Newegg да отидеш за врвни компании ќе најдеш луѓе со лоши искуства со поддршка и сервис.
Така да, ако сакаш да добиеш максимум за 40 илјади, гледај шо поголем со подобра слика. Ги неам видено хитачито али според големина и спецификации се best-buy.
EDIT: http://www.pricerunner.se/pr/2-3077059/TV/Hitachi-55HZT66U-recensioner
Британциве го фалат сите, брз гугл резултат со рецензии.
Цената е 39 илјади, грешка бев дека е 36-7.
Е само толку им се крш сајтовите на нашиве фирми шо за пола работи немаат напишано гаранции или тешко е да ги најдеш. Се надевам помогнав. Поз.
Hitachio 5o инчи
Од 4 телевизори 3 се расипаа уште во првите 2 недели.
А четвртиот за чудо работи сеуште.Да биде интересно сите 3 се расипаа на сличен начин.Угасија и не сакаа повеќе.
Наспорти тоа имаме и три од Quart 50 инчи смарт веќе 4 месеци.И претходните телевизори ни се повеќето Quart aли незнам зашто смениле овие нашиве сега,па да си ставаат беља на глава
Quart ни работат дење ноќе и смрт немаат.Не ги гледајте хитачи.Право ѓубре се со Ш изработка
Quart се милион пати подобри и поевтини.Ваков отпад како Хитачи и Фуего досега немам видено.Благодарение на Хитачи,сега муштерииве си гледаат утакмици на еден телевизор
Последна промена: