Misko6000
user
- 5 април 2015
- 1.128
- 1.003
Hi communicationsОдличен телевизор под 500$ од ТЦЛ, не знам мислам дека Сони Галерија е увозник за ТЦЛ.
Sent from my Mi using Tapatalk
Hi communicationsОдличен телевизор под 500$ од ТЦЛ, не знам мислам дека Сони Галерија е увозник за ТЦЛ.
Овој е пачот,ќе пробам и со др. усб...ај види во андроид сетингс дали го имаш овој пач, еве сеа пробувам кинеското работи, пред тоа нејкеше да функционира.
Погледнете го атачментот 88904
SAMSUNG UE55RU7092UXXH
Здраво!
Овај самсунг дали има VA или IPS панел не можам да најдам на нет.
Изборот е од него и од филипсот
PHILIPS 55PUS6754
Битно ми е да е ипс
Го гледав вчера и ако има ВА панел има доста подобра слика од сите 50" VA панели до 30карти. Во екранот беше многу блиску до другите 55" ips панели немаше бледеење на сликата од страна.Самсунгот во таа димензија 55 инча има VA панел.
Кнап ми е местото затоа на постриот модел ( помал држач има)морам да одам или на филипсот.Веќе ако го земаш Самсунгот земи ја поновата генерација UERU7172UXXH, поскапа е за 200 денари...
За гаранцијата во Сет, не сум баш сигурен. Се јавив во Самсунг Македонија и кажаа дека само 2 години даваат од нив, не е акција низ цела МК, туку дека остатокот од 3 години плус ги дава Сет. Ако некад ти притреба да активираш гаранција од Сет, само едно ќе ти кажам. Со среќа.![]()
Не така мора толку има простор мора да биди до 77.5см максимум висина со се држач
Додатните 3 години ги покриваат Винер осигурување.Веќе ако го земаш Самсунгот земи ја поновата генерација UERU7172UXXH, поскапа е за 200 денари...
За гаранцијата во Сет, не сум баш сигурен. Се јавив во Самсунг Македонија и кажаа дека само 2 години даваат од нив, не е акција низ цела МК, туку дека остатокот од 3 години плус ги дава Сет. Ако некад ти притреба да активираш гаранција од Сет, само едно ќе ти кажам. Со среќа.![]()
Мора од Техномаркет?Здраво
Препорака за буџет телевизор 40-43"
За во детска. Битно е да има you tube.
Нешто како ова
Техномаркет - NEO 43” SMART-ANDROID FHDTV-43D1/T2TC
Предлог некој
Поздрав
А вакви нешто до 8,000 исто ќе ми треба за во моја соба, и за во спална, важно е HDMI излез да има, оти ќе се врзе преку Android IPTV уред (Neo TV), што би препорачал?Мора од Техномаркет?
Батали тие непознати марки Neo, Fuego итн.
Тој Neo и да го земиш со што софтвер ќе дојде со тој и ќе остане. Да смене youtube нешто и ќе престане да работи апликацијата во телевизорот. Нова верзија нема од каде и џабе смарт после.
VIVAX IMAGO LED TV-40S60T2S2SM ANDROID TV
Нешто помал, ама генерално добра слика имаат Vivax, а и на андроид е
Не не мора да е од техномаркет .Мора од Техномаркет?
Батали тие непознати марки Neo, Fuego итн.
Тој Neo и да го земиш со што софтвер ќе дојде со тој и ќе остане. Да смене youtube нешто и ќе престане да работи апликацијата во телевизорот. Нова верзија нема од каде и џабе смарт после.
VIVAX IMAGO LED TV-40S60T2S2SM ANDROID TV
Нешто помал, ама генерално добра слика имаат Vivax, а и на андроид е
Го има во галерија 43" виваксЗа тие пари и нема некоја друга опција. поголемиот 43" модел од тој виваксот го нема никаде на залиха, а е само 1000ден плус
Овие Техномаркет кај тераат со тие превара попусти. Пишат поголема цена па попуст и друга цена, која е пак иста, а за некои работи повисока отколку во другите продавници
https://www.anhoch.com/product/5992...ull-hd-smart-android-hdmix3usbx2dvb-tt2-tuner
ем не е на попуст ем 9ден поевтин од техномаркет![]()
Од каде иста фирма. Техномаркет е дел од бугарското Техномаркет.Го има во галерија 43" вивакс
Понеделник ке одам да ги видам двата.
Иста фирма се и анхоч и техномаркет.
Фала многу за помошта
Иста фирма се. Анхоч го презеде техномаркет . И исти проозводи имаат од пс а , глувци,тастатури и слично.Од каде иста фирма. Техномаркет е дел од бугарското Техномаркет.
Ако го најдеш поголемиот вивакс зимај го, мислам нема да згрешиш
anhoch=tehnomarketЗа тие пари и нема некоја друга опција. поголемиот 43" модел од тој виваксот го нема никаде на залиха, а е само 1000ден плус
Овие Техномаркет кај тераат со тие превара попусти. Пишат поголема цена па попуст и друга цена, која е пак иста, а за некои работи повисока отколку во другите продавници
https://www.anhoch.com/product/5992...ull-hd-smart-android-hdmix3usbx2dvb-tt2-tuner
ем не е на попуст ем 9ден поевтин од техномаркет![]()
Ама во Setec има QLED и за 59,999 (линкот погоре).@The Geek Boy пред 3 страни ти пишав дека ако памтам добро пред 2 години под 80.000 за нов QLED немаше. Ете ми потврди и ти сега (од 90.000 нагоре). Цените паѓаат при крај на годината, ама кај нас како што е се наопаку може и подолго да биде тоа. Никој не може да ти потврди.
Не знам зошто толку се мислиш? Имаш ли буџет? Знаеш ли што сакаш? Спореди ги новите QLED со ланските, спореди ги новите QLED со новите "обични" и пресечи. Радикални разлики не би требало да има, ама од друга страна најново си а најново. Нека не ти биде криво ако после некој месец паднат цените ако сакаш нешто најново, тоа е тоа. Секогаш е така.
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден