Како стои со мрежата телекабел, на телеком ли ја користат?
Да, јас сум на телекабел и искрено сум задоволен од интернетот. Не „крадат“, имаш детален приказ на нивната веб страна за потрошеност на интернет. Overall топ за парите.
Како стои со мрежата телекабел, на телеком ли ја користат?
Средија ли роаминг, смс, секјурити кодови и слично? До лани роамингот и СМС со/од странство беше на среќа како ќе ти се погоди.Да, јас сум на телекабел и искрено сум задоволен од интернетот. Не „крадат“, имаш детален приказ на нивната веб страна за потрошеност на интернет. Overall топ за парите.
Средија ли роаминг, смс, секјурити кодови и слично? До лани роамингот и СМС со/од странство беше на среќа како ќе ти се погоди.
Sent from my TELEFON using Tapatalk
Како спинер е, неможеш да го менуваш тој дел автоматски е +389, само треба да мениш во зависност од која земја сиА да пробаш 0038974...
Не глеам како корисник би го решил проблемов, мора да им се каже на Телекабел или евентуално Мајкрософт.Знам дека во темава се пишуваше за проблеми со активација на број, не ми текнува дали имате пишано за Microsoft
Кога пробувам да го додадам бројот на Мајкрософт сајтот ми го дава овој ерор
![]()
Пробав и со и без 0
На гугл, фејсбук, инстаграм и други сајтови фукнционираше добро, само на Мајкрософт ми направи проблем
Има решение?
Го средија проблемот со меѓународните смс-и?Дали добивате повратна информација за испратена СМС (Delivery Report)? Денес приметив дека барем кај мене не стига таква потврда.
Незнам баш пријателе немам луѓе надвор со кои контактирам толку. За верификациски кодови стигаат и лично тестирано: Microsoft, Google, Facebook, Twitter, ProtonMail, Amazon, Adobe, Twitter, LinkedIn така да овој проблем мислам го имаат решено веќе бидејќи скоро година мислам еве не ми се јавил проблем со овие сервиси.Го средија проблемот со меѓународните смс-и?
Па испробај, немаат договор. Иначе покриеност е шашав поим и зависи од мал милион фактори.Некој да има искуство со мобилната на телекабел во селата, како се со покриеност, колку брзина вади и дали вреди за цената која ќе ја платиш?
Се мислам во иднина да земам едно бројче и да го испробам, бидејќи имаат и наефтини 10Гига и неограничен разговори за 500 денари месечно е супер.
Користат телеком мрежа, има покриеностНекој да има искуство со мобилната на телекабел во селата, како се со покриеност, колку брзина вади и дали вреди за цената која ќе ја платиш?
Се мислам во иднина да земам едно бројче и да го испробам, бидејќи имаат и наефтини 10Гига и неограничен разговори за 500 денари месечно е супер.
За мобилен телефон треба да идеш у било кој наплатен центар и ќе ти го исклучат или у мирување може да биде бројот. Значи треба да идеш. Јас веќе ставив еден број у мирување. Ама за овај месец секако треба да се плате пошто е веќе почнат.Дали некој знае бидејќи договоривме за мобилна им се на неопределено, потребно ли е да отиде лично за раскинување на договор или доволно е да се престане со плаќање и го раскинуваат?
Колку се подбрени од времето кога јас бев на нивна мобилна мрежа?Имате услуга, може да барате?
Кај мене нема никаков проблем.Имате услуга, може да барате?
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден