Ке се продаде ли Роби на Телеком Србија ?
Телеком Србија отвора филијала во Северна Македонија на 16 ноември
Телеком Србија отвора филијала во Северна Македонија на 16 ноември
Имаше дискусија за ова, сеуште е енигма но за брзо време ќе дознаеме.Ке се продаде ли Роби на Телеком Србија ?
нема лимит.Имаат ли овие Телекабел за оптичкиов интернет некоја фер политика за користење? Пример до некој лимит 2/3/4 TB месечно?
Инфо - до 70/80 GB лимитИмате ли некој информации за мобилниот интернет на телекабел, дали е со некој лимит на пакетот од 1500 ден
(неограничен интернет) ??
Подлеку од мобилна телекабел крш е кршИнфо - до 70/80 GB лимит
Мислењето е автоматски споено:
Нов пакет од Телекабел
20гб за 2022год, за 4бројчијна+без смс а трошам по 100најмалце месечно ..не фала ! има некој на роби да му каже дека за 3недели сме 2022 ?Инфо - до 70/80 GB лимит
Нов пакет од Телекабел
и јас од искуство ова го знам ај пријавив 1/2/3/4/5 пати небе абер да се немало...и неколку месеци и пак леси назад...Подлеку од мобилна телекабел крш е крш
100 гига месечно? Аман бе луѓе шо праите .. 11 гига макс сум потрошил у месец.20гб за 2022год, за 4бројчијна+без смс а трошам по 100најмалце месечно ..не фала ! има некој на роби да му каже дека за 3недели сме 2022 ?
бтв,заборавив од лично искуство/или се прекинува повикот,или воопшто несе воспоставува мобилната 074 е тијна во споредба со лукамобиле
и јас од искуство ова го знам ај пријавив 1/2/3/4/5 пати небе абер да се немало...и неколку месеци и пак леси назад...
хотспот бате 24/7100 гига месечно? Аман бе луѓе шо праите .. 11 гига макс сум потрошил у месец.
Пред тебе членот изјавува дека преку хотспот 100ГБ влече месечно без проблем - ако тоа не е доволна потврда за квалитетот на Телекабел ... Плус без договор - пробај па ако нешто не ти се погоди - види друго. Мислам дека 99,9% од луѓево на форумов се задоволни ( имало гличови ама мноогу краткотрајни и минимални - јбг одржување тоа ти е) Неотел мислам дека е далеку од брзината и квалитетот на Телекабел..Има некој апдејт за квалитетот на оптичкиот интернет од Телекабел? Дали се стабилизираа проблемите или сеуште иста приказна? Ми истекува договорот со Неотел утре, па се двоумам дали да потпишам повторно со нив на 2 години или да се префрлам на Телекабел.
Конечно и текна да пуштат ваква понуда. Зимајки озбир дека Кабелска и оптика 150 е 1450 ден, фиксниот кому му треба денес, така да ќе заокружеме на 1500 ден. 4 броја за 1000 = 250 ден по број. Звучи ок за смејство кој сите користат мобилен интернет. Ама фали понуда и за повеќе броеви без интернет.Нов пакет од Телекабел
Не се ваљда толку глупаци телекабел?Чисто да се знае, телекабел најверојатно ги има блокирано сите руски домејни, барем оние што се на .ru, додека од телеком и А1 ги отвара совршено. Не можам никако да добијам корисничка поддршка за да потврдам сигурно дека е така.
Чисто да се знае, телекабел најверојатно ги има блокирано сите руски домејни, барем оние што се на .ru, додека од телеком и А1 ги отвара совршено. Не можам никако да добијам корисничка поддршка за да потврдам сигурно дека е така.
Се живо си отвара најнормално.