Може да ви прави проблем и qBittorrent(Јас не би го препорачал) или uTorrent или BiglyBT
Не сум имал проблем со Q до сегаМоже да ви прави проблем и qBittorrent(Јас не би го препорачал) или uTorrent или BiglyBT
Еве вака варира брзината кај мене цело време
Погледнете го атачментот 100865
Прави ли дропови на друг уред освен PC?Еве вака варира брзината кај мене цело време
Погледнете го атачментот 100865
Замоли ги да пуштат екипа, нека го тестираат кабелот дали губи сигнал негде или модем да заменат.Прави и на пс4 и на телефон кога симнувам торент чисто да пробам исто пробано е дирекно од модем без рутер исто, се јавив 3-4 пати и нема никаков ефект
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Speedtest кон други држави провери.Више и срам ми е да се јавувам иначе на спеед тест се таман брзините Погледнете го атачментот 100870
Да да таман иде, проблемот е само во симнувањеSpeedtest кон други држави провери.
А да пробаш да симнеш од друго нешто? Рецимо на пример од гугл драјв!Да да таман иде, проблемот е само во симнување
Абе ја на што ти личам не сум вчерашен пробано е се живо и дивоА да пробаш да симнеш од друго нешто? Рецимо на пример од гугл драјв!
Неможеш да се потпреш на торент бога ти.
Ја се јавив пак сега и им побарав да си дојде екипа на крај краева ке барам и модемче да ми сменат@Ab@ace Истиот проблем го имам и јас во Охрид од кога ги кренаа брзините. Им се јавив, типот проба да помогни колку што може, на крај ништо, се откажа и рече дека не ја гарантирале таа брзина, можни биле такви варијации и ако сум имал проблем после еден час, пак да сум се јавел.
Искрено се имам пробано, и преку рутер и преку се, брзините на Speedtest се супер, кога ќе ставам нешто да се спушта, почнуваат проблемите.
Оди на zamunda.se првата страна,иначе не е до торентот на било што да симнам е вака
Јас имав таков модем на почетокот во 2017, па после 1 година имав проблем со губење на пакети.
Јас имав таков модем на почетокот во 2017, па после 1 година имав проблем со губење на пакети.
Се јавив и ми го сменаја со ht803-1ge-07 понова верзија од истиот бренд raisecom.
Личеш ми на некој шо се превише замара за безвезално нешо.Абе ја на што ти личам не сум вчерашен пробано е се живо и диво Ја се јавив пак сега и им побарав да си дојде екипа на крај краева ке барам и модемче да ми сменат
Личеш ми на некој шо се превише замара за безвезално нешо.
Уживај си там у интернето. Не ти е ваљда брзината на симињање помала од 40 мб?
Па не сме сите на 20/20 како тебе, ја си плаќам поштено и редовно за 150/150, а добивам брзина со 40/40 и не е замарање разликата од 15мб/с во споредба со 4мб е небо и земјаЛичеш ми на некој шо се превише замара за безвезално нешо.
Уживај си там у интернето. Не ти е ваљда брзината на симињање помала од 40 мб?
Па не сме сите на 20/20 како тебе, ја си плаќам поштено и редовно за 150/150, а добивам брзина со 40/40 и не е замарање разликата од 15мб/с во споредба со 4мб е небо и земја
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден