Што знам, јас имам постар модел од ова веќе 6-7 години тера без проблем. Солилдна на кај јака усисна моќ, мала е не зафаќа простор но е бучна е.Самсунг ако истрае 2 години е премија.
сличен модел на тој, точно недела дена после истек на гаранција од 12 месеци рокна моторот на палењеШто знам, јас имам постар модел од ова веќе 6-7 години тера без проблем. Солилдна на кај јака усисна моќ, мала е не зафаќа простор но е бучна е.
Може тебе ептем не ти се погодиле сериите или мене ептем ми се погодила.
Иста ваква имам и јас во станот, 5+ години до сеа, никаков проблем.![]()
Правосмукалка SAMSUNG VCC4550V36/BOL, 1800W, 3L, сад
•Правосмукалка•Моќност: 1800W •Вмукувачка моќ: 360W•Капацитет на садот:1,3L•Компактна големина•Ниво на бучава86dB•Телескопска рачка •Вртливо црево 360•6m кабелwww.neptun.mk
2ра во 15год, вторава 5-6год мислам на 2 места земени истовремено. Првата рикна од усисавање вода несакајќи. Вториве рмбаат ден денес. Еднаш годишно ги дувам со компресор. Исто така ги едуцирам домашните дека немора у еден налет да го поминат цел стан од 90+ квадрата.
Sent from Телефон using Tapatalk
Сеа проверував на акаунтот од нептун, истава сум ја земал пред година ипол 31.05.2020 и до сеа нема гајле задоволен сум![]()
Правосмукалка SAMSUNG VCC4550V36/BOL, 1800W, 3L, сад
•Правосмукалка•Моќност: 1800W •Вмукувачка моќ: 360W•Капацитет на садот:1,3L•Компактна големина•Ниво на бучава86dB•Телескопска рачка •Вртливо црево 360•6m кабелwww.neptun.mk
2ра во 15год, вторава 5-6год мислам на 2 места земени истовремено. Првата рикна од усисавање вода несакајќи. Вториве рмбаат ден денес. Еднаш годишно ги дувам со компресор. Исто така ги едуцирам домашните дека немора у еден налет да го поминат цел стан од 90+ квадрата.
Sent from Телефон using Tapatalk
Имаш од Gree 2000 и нешто иљадарчиња се.Дечки користи некој навлажнувач за воздух. Добредојдени се искуства и препораки за некој модел. Се греам со клима и дали има некој уред шо ќе ја збрка работата да не се будам со суво грло насабјле.
Xiomi humidifier. 4.5 литри збира танкот, можеш да го контролираш со апликација и да го наместиш кога да се уклучи, т.е кога влагата ќе падне под одреден процент. ПрепорачувамДечки користи некој навлажнувач за воздух. Добредојдени се искуства и препораки за некој модел. Се греам со клима и дали има некој уред шо ќе ја збрка работата да не се будам со суво грло насабјле.
Дечки користи некој навлажнувач за воздух. Добредојдени се искуства и препораки за некој модел. Се греам со клима и дали има некој уред шо ќе ја збрка работата да не се будам со суво грло насабјле.
Дечки, препорака за машина за перење садови или некој да сподели позитивно искуство. Буџет околу 15к.
Само тенџере вода на парно ( е сеа ако немаш парно - шознам - шпорет е прејако )Дечки користи некој навлажнувач за воздух. Добредојдени се искуства и препораки за некој модел. Се греам со клима и дали има некој уред шо ќе ја збрка работата да не се будам со суво грло насабјле.
Земав БЕКО со инвертер, над буџет но ме излажа гаранцијата на инвертер моторот од 10 години. Едноставна е и најбитно добро ги мие садовите.Беко инвертер 12 сета барем![]()
Оваа ја немаа на залиха.Оваа ја земав летото. Доста задоволен од неа, тивка е, има доста програми и најважно добро ги мие садовите. Препорачувам за таа цена.![]()
Со здравје да се служите. Јас терам четврта година, со еден мал проблем (нешто садот за сол не функционираше не памтам само знам дека светеше цело време) и дојдоа за еден ден го сменија од Беко. Другото се е супер, се користи нон стопЗемав БЕКО со инвертер, над буџет но ме излажа гаранцијата на инвертер моторот од 10 години. Едноставна е и најбитно добро ги мие садовите.
Оваа ја немаа на залиха.
Дане ти е ,,претопла,, кујната?Здраво на сите,
Имам Beko Neo Frost вграден фрижидер, приметив дека цело време работат вентилатори се слушаат минимално, дали така треба?
Ви Благодарам!
22 степени ми е температура во кујна, ако е тоа претопло...Дане ти е ,,претопла,, кујната?
Дане ти е непрописно вграден?22 степени ми е температура во кујна, ако е тоа претопло...
Што подразбираш под непрописно вграден? Објасни ми па да проверам.Дане ти е непрописно вграден?
Провери дали има доволно луфта од страните и позади (за да циркулира воздух)Што подразбираш под непрописно вграден? Објасни ми па да проверам.
Од сите страни е затворен со иверка, нели е вграден...од долу е подигнат на некои 10 до 12 цм., од позади не можам да видам коллу е одалечен од ѕид.Провери дали има доволно луфта од страните и позади (за да циркулира воздух)
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден