абе тоа го разбирам од 1 милонон мобилни 1 ке се погоди зезнат затоа си има гаранција..ФАЛА за тоа што ме охрабре дека е добар мобиленЗеми го нема да згрешиш. За тие пари не наоѓаш поарен.
А за загревање, не загрева ич. Јас играм Temple Run по саат време и нема загревање никакво. А исто и кога се полни.
Pak kje recham ja, Alcatel i bez pari da mi go davaat ne go zemam.
Druze si da se sretneme na kafe ako ne te mrzi za da go vidam i pocepkam ovoj alcatel ot-995 posto treb da zemam mob od vip na post peid pa mi odi na oko mobilniot.Neznam kaj da udram glava nekade loso zborat nekade dobro stvarno neznam vake da se vidi i da se poburicka,a vo vip salonite go nemaat usteАлкателот е ѕвер во перформанси. Јас имам таков, другар ми има Типо. И дојде кај мене(не за ова)но сепак направивме споредба.
И неспоредливо е.
Поголем екран, добар екран, појак процесор, поубав на изглед, и други работи кои го двојат.
Може да се упдејтува на 4, мада засега не ми ни потребало па сум уште на 2.3.6 верзијата.
За тие пари... Незнам подобар.![]()
Важи али сеа имам колоквиумски.Druze si da se sretneme na kafe ako ne te mrzi za da go vidam i pocepkam ovoj alcatel ot-995 posto treb da zemam mob od vip na post peid pa mi odi na oko mobilniot.Neznam kaj da udram glava nekade loso zborat nekade dobro stvarno neznam vake da se vidi i da se poburicka,a vo vip salonite go nemaat uste
da druze i jas mislam ama dur nr se vidi so oci,ali dr e koga ke zborneme malce,tachot wifito itn,of da sega pocinja kolokviumska nedela baren na fon kolku sto znamВажи али сеа имам колоквиумски.
Абе не му се мисли значи навистински е јак. И на фаца и се. Еве го оставив не го чачкав неколку дена и батеријата се испразни многу малку. Му доаѓа како nokia 3310, солидно граден. Многу ми се свиѓа го нема оној "екстра дел" каде што после копчињата на допир(мени, дома, срч и назад) нема после тоа уште од телефонот. За мене тоа значи ефтин модел. А овој го нема тоа.
Еве земи го HTC Desire(Намерно стар модел зашто ако ти споредам со нов уште потешко дека ќе ти текне), може тој го знаеш. Е овој е поголем и појак од него.
Мислам дека вреди за парите.
Да денес имав еден испит. Уште една недела сум зафатен ептен. Само што си дојдов.da druze i jas mislam ama dur nr se vidi so oci,ali dr e koga ke zborneme malce,tachot wifito itn,of da sega pocinja kolokviumska nedela baren na fon kolku sto znam
Имам видено и htc и поскапи но морам и алцателов да го видам стварно ми се врти во глава мобилниов,1 сат достамије за да го разгледамДа денес имав еден испит. Уште една недела сум зафатен ептен. Само што си дојдов.
Изглеа и ти си факултетлија.
Него ако сакаш да видиш каков е можеш со некој HTC или поскап телефон од 20-25 000. Значи не е да ти го фалам али вреди.
и јас мислев така пред да ја земам xperiava (4.2 инчи). Си викав леле сеа цигла ова она ама се навикнав и тек сега сваќам колку паметна работа сум направил. Додека другите се ќорават на мали екранчиња јас фино лепо господски на големо си читкамjas koga go vidov kolkav e alkatelot se otkazav :S da fuq kako tablet da nosam... pa dzepovite ne mi se dovolno golemi ke trebase pederka da si nosam... pu pu ne daj boze
![]()
Отпрвин несакав телефони со големи екрани, ќе ми сметале во џеп.и јас мислев така пред да ја земам xperiava (4.2 инчи). Си викав леле сеа цигла ова она ама се навикнав и тек сега сваќам колку паметна работа сум направил. Додека другите се ќорават на мали екранчиња јас фино лепо господски на големо си читкам![]()
Го зедов xperia tipo пред околу 2 недели, до сеа сум презадоволен, единствено проблем е што при видеа со висок квалитет лагира, го немам тоа уште тоа расчепкано, може има и за тоа чаре![]()
јас на Arc S уште немам апдејтнато ицс. Рутиран ми е али на фабричкиот ром сум. Мислев да си го апдејтнам преку официјален апдејт (со тоа ке го изгубам рутот ама ако) ама гледам многу се жалат од ицсто па затоа уште сум си на 2.3.4