gOJDO
sensei
gOJDO's setup
- Processor & Cooler
- @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
- Motherboard
- @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
- Storage
- @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
- PSU
- @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
- RAM
- @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
- Video card
- @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
- Case
- @@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
- Mouse
- @@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
- Keyboard
- @@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
- Audio
- @@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
- Monitor
- @@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Срамота е доктор како тебе да трола на вакви теми!Чекајте малку другари.
Фискална? Работен налог, понуда, фактура, било што?
И јас можам да дојдам од нигде никаде и да објавам еден куп обвинувања и клевети за било која компанија. Ама без соодетни докази, се ова нема поента.
Зошто истово е случува за повеќе фирми, компании и слично во последно време. Не само на овие форуми, туку и на други...
Не почнувајте одма со бош муабети како некој некого брани или клевети. НЕ!
Но не и вака. Треба да се знае и се да се истера на виделина, но поткрепено со докази. Ако е така, сите вакви теми ке одат стики за да се знае и да можат луѓето ад гледаат.
Пишав, ако некој од претпоставените го интересираат детали нека ме контактира по ПП. Му реков на колегата, ќе побара после дома ко ќе дојде ако не ја фрлил испратницата/гаранцијата, но во секој случај можат претпоставените да ја најдат конфигурацијата според времето кога е купена како и по сериски број на производите кои се вградени!
Не знам за што би ме искористил колегата? Инаку се познававме околу пола година, т.е. откога се вработи каде јас работам. Што се однесува до совет, сметал дека вработените во салоните во Анхоч се доволно компетентни за да му дадат соодветен предлог. Јасно ми е дека се работи за твој колега кој дал ваков предлог и треба колегијално да се заштити, ама ете бар ти ги разбираш работите, биди реален и кажи дали е ОК конфигурацијава и дали во случајот истово би го предложил и ти?@gOJDO Мене ми изгледа дека колегава те искористува, ако му требало помош ќе те викнел и за совет за конфигурација, а не само кога е во тесно.