Не сфаќам?Види да не ти е уклучено АЅЅ, ако ѕвони, ѕвони.
Самсунгџии, да ве прашам. Дали и кај вас после мартовскиот апдејт телефонот ви е недостапен?
Кај мене само секој трет повик се воспоставува, најчесто не можат да ме довијат, вели дека сум недостапен а мене ми стигаат смс пораки дека имам пропуштени повици.
Чаре?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Аха, сум ја испуштил таа тема. Би требало да се среди самото.![]()
Мобилни Оператори во Македонија - Искуства, забелешки, коментари
Чек, чек. Ти можеш да плаќаш 6 месеца по 640 денари, и после 6-ти месец да ти текне да откажеш. Немаш казнени пенали за попустот?forum.it.mk
Аха, сум ја испуштил таа тема. Би требало да се среди самото.
Фала Мац
А кај жена ми, ќерка ми и мајка ми немаше никаков проблем а постојано ги барам на телефон сите нив. Само јас имам Самсуг па ми падна чудно, а се поклопи со инсталирањето на Мартовскиот апдејт.Исто е кај мене.
Менувај операторСамсунгџии, да ве прашам. Дали и кај вас после мартовскиот апдејт телефонот ви е недостапен?
Кај мене само секој трет повик се воспоставува, најчесто не можат да ме довијат, вели дека сум недостапен а мене ми стигаат смс пораки дека имам пропуштени повици.
Чаре?
ЛОЛ, кој би го избрал наспроти Телеком?Менувај оператор
ЛајкаЛОЛ, кој би го избрал наспроти Телеком?
Добар Самаунг телефон до 7-8 илади претежно за фб,вибер,месенџер,јутуб?
Самсунг и 150 евра не одат заедно, ама бујрум.Добар Самаунг телефон до 7-8 илади претежно за фб,вибер,месенџер,јутуб?
Нешто половно барај за тие париДобар Самаунг телефон до 7-8 илади претежно за фб,вибер,месенџер,јутуб?
S7 edge 7000 ден, одлично сочуван.Добар Самаунг телефон до 7-8 илади претежно за фб,вибер,месенџер,јутуб?
Добар Самаунг телефон до 7-8 илади претежно за фб,вибер,месенџер,јутуб?
Нема добар Самсунг телефон за ефтини пари. Добар телефон за ефтино само Шаоми.Добар Самаунг телефон до 7-8 илади претежно за фб,вибер,месенџер,јутуб?
Дај предложи некој Шаоми?Нема добар Самсунг телефон за ефтини пари. Добар телефон за ефтино само Шаоми.
Дај предложи некој Шаоми?
Иначе што ќе кажете за Самсунг А03S?
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден