Иванчо
hello world
дечки јас имам Ноте 8 пред два месеци го купив,и с7 еџ од лани во Јули.Ако сме искрени и објективни,а јас сум таков по природа,не гледам скоро никаква разлика драстична помеѓу нив.Камерата на нотот е во некои услови подобра а во некои прилики на с7 еџот.Бидејќи имам потреба од многу сликање,и од различни агли и услови,добро знам да проценам камера на телефон.Реално ја претераа со С серијава,с7 серијата им беше револуција,се навака до с8+ им е копи пасте на с7.Со нетрпение го очекувам с9+.Доколку е видна разликата во перформанси против ноте 8,го купувам одма,ако не,доволно ќе бидат овие два.Вака како што тргнаа додека ми истече договорот во Јули,ќе искочи с10
не би се согласил дека камерите се исти ама во никој случај, пошо користев и с7 и с8 и ноте 8 помеѓу с8 и ноте 8 има разлика која е минимална (разликата е поголема во темни услови) а помеѓу с7 и ноут 8 разлика има како во дневни услови така и во вечерни ( во вечерни не ни праиме муабет пошо разликата е километри, како во осветленост така и во детали и во Noise) чудно ми е ако многу сликаш да не забележиш дека има толкава разлика