Неколку страни назад постирав линк од Шаоми 20k mAh. Оригинал е и сум презадоволен.Дајте линкчиња за оригинални Шаоми од 16000 и 20000 mAh да порачам од нет. Многу има копии у пм, не знам што е оригинал, што не.
Ова е од 10000
http://www.gearbest.com/power-banks/pp_343014.html
edit
Најдов на Gearbest од 20000 mAh
http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_263761.html
Дали овој е оригинал Шаоми и зашто е поскап, а со дупло поголем капацитет?
Неколку страни назад постирав линк од Шаоми 20k mAh. Оригинал е и сум презадоволен.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ај па кажи како си поминал. Пошто и јас чекам хи.мк да донесе ама ништоНешто ми се измешале линковите ваљда, тој ми се виде дека е од 10к хах. Тој е истиот, фала ти![]()
Ај па кажи како си поминал. Пошто и јас чекам хи.мк да донесе ама ништо
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Мене ми се има случено без посебна причина банкомат на NLB да ми ја задржи картичката, и да се рестартира баш во тој момент. А објаснувањето што го дабив е дека во тој момент банкоматот бил во тест мод. И да е тоа во прашање, читачот за картици не смее да биде актвен за време на било каква дијагноистика, ребутирање или слично.Ќе порачав вчера, али шушумигите од НЛБ со смешните банкомати ми ја повлекоа картичката без причина, па сеа морам да чекам денес да ја активираат.
Мене ми се има случено без посебна причина банкомат на NLB да ми ја задржи картичката, и да се рестартира баш во тој момент. А објаснувањето што го дабив е дека во тој момент банкоматот бил во тест мод. И да е тоа во прашање, читачот за картици не смее да биде актвен за време на било каква дијагноистика, ребутирање или слично.
да се надоврзам на постот погоре, iphone 5ка од 25% до 100% го наполнив за 13% - од батеријата. беше некаде околу 48 спадна до 35%. Со оваа математика ќе има солидни 7-8 полнењаДа се пофалам и јас, земав 15.600mAH батерија, има 2 излеза 2.1A и 1A, има и дисплеј што го покажува моменталниот статус на батеријата.
Со овој капацитет би требало да имам 5-6 полнења до 100%, иако сеуште не сум тестирал. Батеријава е некој си unknow бренд, GE-966 мејде и чина
Погледнете го атачментот 46108
Погледнете го атачментот 46108 Погледнете го атачментот 46110
can you explain... не сватив баш најдобро... ако го полнам еднаш телефонот, би потрошил 80% од капацитетот на целата батерија? нема логика, дека капацитетот е 15,6Ah а батеријава на тел 1440mAh(gsmarena).Не е прецизен дисплејот. Одземајте вкупно накај 50 посто од капацитетот ако полните повеќе пати. Ако полните еднаш само, рачунајте 80 проценти од капацитетот.
Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk
Гиарбест не испорачува банки во мк. Анкер истотака тешко да нарачаш од нет. Таа во анхоч има добра цена. 40$ е на интернет, без гаранција. овде имаш 6. Инаку Анкер е број 1 бренд за банки.@vlavot
Дали е истата твоја како оваа што ја нудат во Анхоч? Пошто гледам дека има Мi Original и Mi 2 верзии.
Anhoch PC Market Online - Power Bank Xiaomi Mi 2 20000mAh White
Original Xiaomi Power Bank 2 -$38.99 Online Shopping| GearBest.com
Како што гледам има разлика во спефицикациите и таа во Анхоч е поновата верзија.
Се мислам меѓу оваа и Анкер со ист капацитет, само многу ми е тупење со порачувањето од нет...
едит - Како што гледам Mi Singapore е „кецот“ уствари.
Гиарбест не испорачува банки во мк. Анкер истотака тешко да нарачаш од нет. Таа во анхоч има добра цена. 40$ е на интернет, без гаранција. овде имаш 6.
Малку само е гломазна, инаку добра е.