Mi Max 2 и мобилна кладилница))
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
го нема во вип само редми 4 ноте и ми 1а
Mi Max 2 и мобилна кладилница))
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
50тина евра е поскап, ама ако е стварно некоја класа над овие ке ги прежалам , општо телефонот го користам фб, резултати некој клип на јутуб и то е то , али го работам доста на 2 мин резултати провервам хахахаххаха
Портабл твго нема во вип само редми 4 ноте и ми 1а
Како 50 евра поскап, ти пиша до 200 евра. А во најефтината тарифа, уредот е 11990. xD
Со Ванила Андроид, уредот ќе биде значително помазен од се останато во таа класа
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Ако не ти се даваат плус 50 евра, ондак мене највеќе око ми фаќа HTC U Play, по ривјуа гледам дека има доста солидна камера со оптичка стабилизација, и генерално близу до сток Андроид искуство.12 000 субвенци ми дават а теефонот во цена за посебни понуди е 14 999, по та цена гледам , така ми рекоја од вип
Ако не ти се даваат плус 50 евра, ондак мене највеќе око ми фаќа HTC U Play, по ривјуа гледам дека има доста солидна камера со оптичка стабилизација, и генерално близу до сток Андроид искуство.
Сосема добри спецификации за тие пари, сем батеријата што има малце слаб капацитет, иако ќе брка работа. Но пак како целокупен продукт, за парите мислам дека е доста добар избор.
наскоро ми истекува договорот од вип, па дајте предлог за телефон до 200евра ... како шо гледав цените. Nokia 6, HTC U play, xiaomi redmi 5a,samsung j3 2017, motorola moto e4 plus????
Нема тема за генерална дискусија за мобилни? Каде пример да се стави оваа новост? Телефон со 16.000мах батерија излегува за 2 дена
Energizer Power Max P16K Pro smartphone arrives at MWC with 16,000 mAh battery
Нема тема за генерална дискусија за мобилни? Каде пример да се стави оваа новост? Телефон со 16.000мах батерија излегува за 2 дена
Energizer Power Max P16K Pro smartphone arrives at MWC with 16,000 mAh battery
Battery level at 20%, oh darn, I only have 2 days left.
7500 den, ti e full org komplet.Да не знае некој колку е замена на стакло за Самсунг А5-2017? Тачот работи, само горното е пукнато, ама ваљда целосно се менува. На пријател му се задеси, па да прашам да не има некој менувано...
Испратено од Nexus 6P преку IT.mk форум апликација
Koj operator? i vidi sto model tocnoКупив самсунг С6 од УСА и е кодиран има ли начин да се одкодира
S7. Го имаш во мобилара. Во сетек само еџ моделот го има.Здрaвo, ми требa пoмoш зa избoр пoмеѓу двa тел. Huawei Mate 10 lite или Samsung s7? Се мислaм дaли oд сетек или мoбилaрa?Блaгoдaрaм
Здрaвo, ми требa пoмoш зa избoр пoмеѓу двa тел. Huawei Mate 10 lite или Samsung s7? Се мислaм дaли oд сетек или мoбилaрa?Блaгoдaрaм
Telefonot e blokiran na AT&T
Ако не ти треба 2х оптичкиот зум на ајфонот тогаш Galaxy S8 ти е подобра варијанта.Дечки мала помош ми треба,кажете подобра камера,galaxy s8 или iphone 7 plus?
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден