Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Подршка за Македонските YouTube канали

Ivanbad

read-only
6 ноември 2012
36
1
Здраво, темава ја отварам за да видам дали има луѓе кои прават видеа за YouTube. Јас и еден мој пријател почнавме нешто но сеуште сме на почетокот погледнете го каналот и дајте ми ваше мислење.
Линк овде
Доколку имате ваш канал споделете го тука.
Пред се, со оваа тема сакам да видам колку сме активни на You tube и да ви поставам прашање зошто немаме добри канали како нашите соседи.

Ова е видео од мојот канал...

psyside

127.0.0.1
4 септември 2008
30.501
31.941
psyside's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
Motherboard
Asrock B450 HDV
Storage
970 EV0 Plus 500GB
PSU
Evga 750W BQ
RAM
2x8GB Hyper X Predator@ 3200
Video card
Asus RTX Dual EVO 2060 Super
Case
CM Masterbox E500 with ODD
Mouse
Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
Keyboard
Logitech G910
Monitor
Asus PA328Q Pro Art
OS
WIN 10 Pro X64
Канали само со наши креации/прикачени видеа, или било какви наши канали?

Ivanbad

read-only
6 ноември 2012
36
1
Па мислев со наши креации, да видиме дали има креативни луѓе во Македонија !

Ivanbad

read-only
6 ноември 2012
36
1
Види сега под креативност мислам колку во Македонија има луѓе што имаат идеии да направат нешт, некој канал за нешто, тука се изразува креативноста со правење видеа, изработка на слики за тој канал, па и самата идеја.
Гејмингот може да биде доста креативен ако знаеш како.

NecrotoX

Undead
4 март 2013
5.589
6.863
Скопје
www.youtube.com
NecrotoX's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 @ 3.40GHz & Cooler Master MasterAir G100M
Motherboard
ASUS PRIME B450M-A
Storage
Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD | WD10EZEX 1TB 7200 RPM HDD | WD Blue 1TB 5400RPM External HDD
PSU
Cooler Master MWE 500
RAM
32GB Kingston FURY Beast DDR4 @ 3200 MHz
Video card
EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB
Case
Cooler Master MB520
Mouse
Razer Basilisk V3 | Razer Cobra
Keyboard
Cooler Master CK530 Gateron Brown
Audio
Logitech Z333 2.1 Speakers | Genesis Gaming Argon 200 Black Headphones
Monitor
Dell U2518D 25" + Dell U2419H 24" + XP-Pen Artist 22 Pro
OS
Windows 11 Home
Јас имам канал, ама не ми е плански, или редовно да upload-ирам, видеа ставам од време на време чисто од заебанција.

Еве едно заебантско:

...погледнете го каналот и дајте ми ваше мислење.

Мое мислење е дека треба да внесете коментар, или некои специфични ситуации во одредени игри, пример Boss Fights, или име на одредена мисија и слично. Ем повеќе прегледи ќе соберете ем поинтересно ќе биде. Вака рандом гејмплеј без никаква цел е досадно.

pane96

hello world
28 септември 2013
372
179
имаш од мене суб.. за подршка само,а за гејмингот.. :/ :) thumps up

hebocig

lurker
7 јануари 2010
653
143
Ова не е македонски канал ама Грци осквернавеле еден прекрасен клип за Македонија, ве молам нападнеме со коментари и со дислајкови на грчките коментари

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.039
1.008
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Има јутубери на форумов? Темава е од 2015 година и жално е да зјае празна, посебно не на ИТ форум.
Во Србија на пример, Јутуб зема голем замав и имаат голема заедница на јутубери.

Кај нас она што го видов до сега, обично се деца, но прават и квалитетна содржина.

Летово имав слободно време, па ми стана и мене интересно правењето видеа.Еве неколку од мене:

filipkir

user
17 јуни 2009
1.191
1.907
Скопје
Има јутубери на форумов? Темава е од 2015 година и жално е да зјае празна, посебно не на ИТ форум.
Во Србија на пример, Јутуб зема голем замав и имаат голема заедница на јутубери.

Кај нас она што го видов до сега, обично се деца, но прават и квалитетна содржина.

Летово имав слободно време, па ми стана и мене интересно правењето видеа.Еве неколку од мене:
Има Јутубери на форумов како не. Јас сум јутубер и имам јутуб канал од 2011 со 1570 сабскрајбери. Не се којзнае колку, ама не се ни многу малце :)

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.039
1.008
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Има Јутубери на форумов како не. Јас сум јутубер и имам јутуб канал од 2011 со 1570 сабскрајбери. Не се којзнае колку, ама не се ни многу малце :)
Супер, пушти некое видео да погледнеме.
На претходниот канал имав 600 субскрајбери, ама го избришав бидеќи не редев оригинална содржина.

filipkir

user
17 јуни 2009
1.191
1.907
Скопје
Супер, пушти некое видео да погледнеме.
На претходниот канал имав 600 субскрајбери, ама го избришав бидеќи не редев оригинална содржина.
Незнам дали да пуштам некое видео тука, бидејки имам приметено дека во МК на никој не му се допаѓаат моиве видеа, а на американциве им се доста смешни :)
Ама ај ќе пуштам неколку.
1.Првото видео е како Марти од Враќање во иднината скока од превисоко и притоа си го крши скочниот зглоб.
2.Второто видео е музички микс од филмот Враќање во иднината.
3.Третото видео е сцена од серијата Бољи живот, во која смеењето на Гига Моравац го заменив со музички инструмент кој реагира на тонот на гласот и се доби интересна комбинација.
4.Четвртото видео е видео кое помага при нервоза или несоница (препорачливо е да се слуша на слушалици)

Истотака имам и едно 10 видеа од мојата колекција на стари мобилни телефони, и од банкноти од Македонија, Германија и Бугарија.

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.039
1.008
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Незнам дали да пуштам некое видео тука, бидејки имам приметено дека во МК на никој не му се допаѓаат моиве видеа, а на американциве им се доста смешни :)
Ама ај ќе пуштам неколку.
1.Првото видео е како Марти од Враќање во иднината скока од превисоко и притоа си го крши скочниот зглоб.
2.Второто видео е музички микс од филмот Враќање во иднината.
3.Третото видео е сцена од серијата Бољи живот, во која смеењето на Гига Моравац го заменив со музички инструмент кој реагира на тонот на гласот и се доби интересна комбинација.
4.Четвртото видео е видео кое помага при нервоза или несоница (препорачливо е да се слуша на слушалици)

Истотака имам и едно 10 видеа од мојата колекција на стари мобилни телефони, и од банкноти од Македонија, Германија и Бугарија.
Wow браво. Се субнав на каналот имаш добри видеа вака на прв поглед. Утре ке ги разгледам по детално :D

filipkir

user
17 јуни 2009
1.191
1.907
Скопје
Wow браво. Се субнав на каналот имаш добри видеа вака на прв поглед. Утре ке ги разгледам по детално :D
Фала ти. Се трудам колку можам да прикачувам интересни содржини на мојот канал:). Е сеа малце ми е криво што во МК имам многу малце гледачи, ама тоа е :(
Кај што идам на предавања (на курсеви по сметководство) 90% од колегите и колешките ми велат дека видеата им биле глупи. Ова малце ми ја урниса мотивацијата што ја имав да прикачувам нови видеа, ама сепак не се откажав :)
Можеби причина за ова е тоа што скоро сите во мојот клас се жени па на жените не им се допаѓаат видеа од тој тип. Кој ќе ги знае :)

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.039
1.008
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Фала ти. Се трудам колку можам да прикачувам интересни содржини на мојот канал:). Е сеа малце ми е криво што во МК имам многу малце гледачи, ама тоа е :(
Кај што идам на предавања (на курсеви по сметководство) 90% од колегите и колешките ми велат дека видеата им биле глупи. Ова малце ми ја урниса мотивацијата што ја имав да прикачувам нови видеа, ама сепак не се откажав :)
Можеби причина за ова е тоа што скоро сите во мојот клас се жени па на жените не им се допаѓаат видеа од тој тип. Кој ќе ги знае :)
Имаш преку 1.5м прегледи, што значи барем на еден и пол милион луѓе не им се глупи :)

turbiny

hello world
20 декември 2016
231
123
Miran Behluli

Братучед кој сеуште не сум го запознал. сакав да го вработам, он сака видеа да прави.
Мислења?!

N56 via jailbroken Monarch

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв