нашата не зима, други по пат/испракачот зима даДечки, кога имате прилив да речеме од Пејонир кон НЛБ девизна, дали банката зема провизија од 25eur за интернационална трансакција?
ти можеш да платиш данок и без да ти плати работодавецот ако сакаш...Сакав да си платам данок. Можам да платам данок без да ги повлекувам на сметка во МК?
Здраво луѓе ми треба некој што поодамна се занимава со Payoneer. Имам проблем со верификација на документи од крај на август до сега. Неможам да добијам човек. Во супорт сентер неможам да го најдам одговорот. Се некој автоматски генерирани одговори кога ќе им пратам маил. Ми вика дека 3 работни дена трае ревјуто али кога ќе идам во верификејшн сентер уште стои андер ревју.
Секаков предлог е добродојден.
Пробав ми вика кориснички ид. Напишав, ми одговорија нешто како неможеме да те услужиме дека одамна не си бил активен (виситина е тоа).
Ако збориш за лајв четот што им е никако да ги погодам онлајн а им пишувам нивно работно време од 13 до 19 часот Источно време
Верификација на документи за да го верификуваш акаунтот?Имам проблем со верификација на документи од крај на август до сега.
порачај си картичка и директно на банкомат си ги вади најидеално.Здраво, ме интересира која банка е најдобра за повелкување пари од пајонир? малце да се чека, мала провизија и слично?
И сите, и ниедна.Здраво, ме интересира која банка е најдобра за повелкување пари од пајонир? малце да се чека, мала провизија и слично?

Здраво, ме интересира која банка е најдобра за повелкување пари од пајонир? малце да се чека, мала провизија и слично?
ДаВерификација на документи за да го верификуваш акаунтот?
Кирилична адреса е многу јак детаљ@Assasin Еве ова ако им го покажеш во банка ќе знаат што треба да направат. Потврда дека си нивни корисник со сите твои податоци.
Мене вака ми помина во пејеер, а и на многу други кој знам дека користат.
Погледнете го атачментот 104684
Нови картички ако се нарачаат со DHL дали стасуваат преку DHL Express или преку регуларна пошта? Дали некој треба да се потпише за да ја земе пратката?
Прашањето ми е, дали може друг да се потпише во мое име со DHL Express или мора лично? Не сум во можност лично да си ги земам.
Дечки, правам акаунт на payoneer и ми бара трансакциска од банка а јас сакам да ги вадам парите преку нивна картица т.е не преку банка. Како да го заобиколам овој степ или нешто грешно правам?
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
HDD 3,5" 8TB WD RED PRO NAS 7200RPM 256MB 24x7 SATAIII WD8005FFBX
20.200,00 ден
STREAM DECK STUDIO ELGATO, x32 LCD keys, 2 x 360° encoders, Rack Mount, 10GBO9901
59.260,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD Naruto Shippuden - Itachi Uchiha XL, 900 x 420 x 3, FNRMPSPEED24ITCXL
1.550,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден