DEJANRESEN
read-only
- 4 јануари 2019
- 15
- 2
Дечки да препорачате некој smartwatch битно батерија да држи и да е конектиран на блутут,не ми се многу битни спорт функции,и најважно да е до некој си 5-6000 ден.
Дечки да препорачате некој smartwatch битно батерија да држи и да е конектиран на блутут,не ми се многу битни спорт функции,и најважно да е до некој си 5-6000 ден.
Apple AirTag (1 во п... - AirTag - Додатоци - iSTYLE ?Поздрав до сите, да препорачате часовник кој има опција да се прати каде оди, сакам да земам за татко ми, веќе е во стари години, буџет од 3к до 6к.
ке го изгуби, заборава многу, вака саатот ќе му биде на рака па ке можам да го најдам
Battery life was one of my favorite aspects of the OnePlus Watch 2. Exact battery life depends on your usage, but in my testing, I found the watch to easily last three days per charge. Those battery gains are even more impressive in Power Saver mode. Where the OnePlus Watch 2 was rated for 12 days of use in this battery-saving mode, the OnePlus Watch 3 extends that number to a staggering 16 days.
Huawei GT5 им се смее на овие двата погореИнтересно изгледа се враќаат во мода паметни часовници чија батерија трае посолидно време
Еден таков е новиов „HONOR Watch 5 Ultra“, чија батерија наводно трае 15 дена:
![]()
I don't think the HONOR Watch 5 Ultra is 'Ultra,' but it's a fine smartwatch nonetheless
I went hands-on with the new HONOR Watch 5 Ultra. It's a nice, big smartwatch with a great display and awesome battery life, but not "Ultra."www.androidauthority.com
OnePlus Watch 3 наводно 5 дена:
![]()
The OnePlus Watch 3 could be 2025's best Wear OS smartwatch
The first official details about the OnePlus Watch 3 are out, and they paint a picture of a very promising smartwatch.www.androidauthority.com
OPW3 со TicWatch се единствените WearOS што се 5 дена. Другите ми се чудни што се фалат со 2 дена искрено. Плус делот што имаат „опција за продолжена батерија“ и двата, Ticwatch да го користиш само како саат, а OPW3 со нивен оперативен што ако се користи само тој батеријата е околу 16 дена, а пак ќе си има нотификации.
TW3 што го имам уште е ок, со 3 дена батерија на WearOS, ама некако ми е многу мех за спортување, не издржуваше цел ден скијање. За тоа уште си го користам Stratos 3 за спортови, после 5 години уште држи батерија ко шо треба за спортување.
Гледај половен Huawei GT4Предлог машки часовник до 100 евра?
Предлог машки часовник до 100 евра?
Galaxy watch 7, Заради AGES функцијата
Предлог машки часовник до 100 евра?
oglasi.ddns.net
Роднина имаше купено на детето од оние во А1 што се продаваа, не знам дали ги има уште.. Не им знам спецификации само споделувам. MyKi нешто така беше...Препорака за паметен часовник за дете?
Да има eSIM, гпс, и солидна батерија како најбитни атрибути.
Го имам претходникот, одличен.Здраво да ми предложите некој смарт ватцх од тему или алиекспресс со њатер ресистант гпс и останати основни тракатанци.
50 бона саат .. па и од али?????Го имам претходникот, одличен.
![]()
Montre connectée de course Garmin Forerunner 265 avec GPS intégré, autonomie de 13 jours, écran AMOLED de 1,3'', suivi du sommeil, suivi de la forme physique
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Не кажа до колку пари, смарт ватцх од тему или алиекспресс со њатер ресистант гпс и останати основни тракатанци.50 бона саат .. па и од али?????
ги нема веќе MyKi во понуда телеком и а1.Препорака за паметен часовник за дете?
Да има eSIM, гпс, и солидна батерија како најбитни атрибути.
нов коментар затоа што не можам (не знам) да најдам едит копчеги нема веќе MyKi во понуда телеком и а1.
есим со нашите оператори е голгота. листата на поддржани есим апарати кај телеком не е обновена уште од iPhone 14, и сигурно не е точна. кај а1 е подобра, имаат поголем број на поддржани телефони.
за часовник, според телеком, поддржуваат само Galaxy Watch 3, 4, 5. друг часовник нема. а1 нема никаков во понуда.
говорев со претставник на гармин во мк, кажа дека побарале нивните часовници да добијат есим поддршка, одговорот од телеком бил, не се сеќирајте, ќе биде
и јас барам таков часовник за дете, но есим опција отпаѓа, барем додека операторите не решат дека есим е нормално нешто, а не езотеричен луксуз.
нов пост затоа што не можам (не знам) да најдам едит копче
зедов VIVAX MAGIC (линк) од техномаркет затоа што не ми се чекаше од ананас. ми наплатија плус 200денари за техномаркет клуб картичка, да добијам клуб цена. ова видео на босански објаснува причино се за саатот (јутуб). саатот изгледа солидно, ќе пишам повеќе за две-три недели кога стварно ќе се користи.
сега сум во потрага по СИМ картичка, телеком и А1, другите со килави мрежи не ги сметам за опција. би сакал припејд, но ако има некоја добра постпејд опција, може и тоа. до сега видов дека А1 има поефтина понуда, поефтино е да се надополни припејд и имаат поефтин интернет пакет 1GB/30дена за 100 денари што сметам дека е доволно за потребите на саатот. телеком има 1.5GB/30дена за 150 денари, но бараат малку повеќе пари/пократки периоди на важност за надополнување.
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден