Мајка ми има ваков не е лош и во тоа што нуди како да ми е подобар од мојот AmazFit Bip 3. Дури приметив има и календар што е добро. Ја користи апликацијата Wearable и таа се поврзува и со Samsung Healt.Samsung Fit3 не е лош ако ти се допаѓа таква форма и големина, јас го користам за вежбање.
Мајка ми има ваков не е лош и во тоа што нуди како да ми е подобар од мојот AmazFit Bip 3. Дури приметив има и календар што е добро. Ја користи апликацијата Wearable и таа се поврзува и со Samsung Healt.
Ич не е добо што овие две имаат силиконски ремен/кајш особено тој AmazFit Bip 3 зошто на сонце поти премногу. Го имав затегнато малце, по некој ден носење приметив дека цела рака ми се направи црвена и почна да ми се лупи кожата а и самиот ремен. Видов дека може да се вади ременот. Дали постои некаков кожен или имитација на кожа?
Како тоа у море, нели солена вода не е препорачлива?Јас лето само силиконско користам… за спорт, движење у жешко, плажа, се бањам у море со него и никаков прпблем сум немал.
Apple Sport Band и Apple Ocean Band се главните мада и од AliExpress нешто имам…
Како тоа у море, нели солена вода не е препорачлива?
Мене страв ми е со мојот SE2 со оргинално силоконско да влезам, а и нема да ти остане неисончано местото на раката
Треба опцијата за вода да ја вклучиш пред да влезеш или тоа е за отпосле за испуштање на водата?
Кога ќе се сончаш го ваѓаш. И не знам што ќе ви е за во вода, освен ако не си некој што плива под вода со боца кислород професионално опремен па се задржуваш повеќе под вода.Единствен здрав проблем е неисончаното место на раката
Ако не го вадиш... сатот, не е проблем, сем за полнење ќе ти засмета не сунчанотоЕдинствен здрав проблем е неисончаното место на раката
Па за тоа не е ни потребно едино во вода може само ако сакаш да мериш колку си пливал, инаку на плажа воопшто не е потребен, плус да го изложуваш на морска солИ не знам што ќе ви е за во вода, освен ако не си некој што плива под вода со боца кислород професионално опремен па се задржуваш повеќе под вода.
Јас го користев за да видам колку сум на сонце да не изгорамКога ќе се сончаш го ваѓаш. И не знам што ќе ви е за во вода, освен ако не си некој што плива под вода со боца кислород професионално опремен па се задржуваш повеќе под вода.
Секаде читам дека не треба паметен саат да го шљакаш у солена вода бидејќи електрониката полудувала и многу лесно може да се зафркне.
Дали е ова мит или вистина ако може некој компетентен да потврди.
Втора година за ред гњурам,пливам со galaxy watch 5 и нема ама баш никаква мука.Секаде читам дека не треба паметен саат да го шљакаш у солена вода бидејќи електрониката полудувала и многу лесно може да се зафркне.
Дали е ова мит или вистина ако може некој компетентен да потврди.
А во кисела вода?И јас имам Watch 5 и мислам дека по вашиве одговори дека ќе продолжам да го користам у солена вода.
Само да не е Пелистерка дека е многу газирана.А во кисела вода?
Тоа може и со изваден од рака да гледаш.Јас го користев за да видам колку сум на сонце да не изгорам
Не појаснив. Влегувам во вода, запретувам неколку пати и тој почнува да мери swimming не мора да пливаш нон стоп ама тој си мери доволно е да мрдаш малку од малку.Тоа може и со изваден од рака да гледаш.
Воопшто и дали постои да ти покажува колку време си на сонце?
Има татко ми Galaxy Fit 3, го користи на Xiaomi Mi A3 со Vanilla Android. Нема никаков проблем, си функционира се живо.Дали GalaxyFit 3 има добра интеграција со Xiaomi телефон, дали се губат некои од функционалностите?
Имам дилема помеѓу GalaxyFit 3 и Xiaomi Smart Band 8 Pro. Кој би го препорачале и зошто? Секако за интеграција со Xiaomi уред.
Ама по пливање извади го за да ти се исонча делот на раката кај што го носиш саатот. Плус ако ти е со силиконски ремен поти на сонце затоа треба да се вади а не да се носи цело време на сонце.Не појаснив. Влегувам во вода, запретувам неколку пати и тој почнува да мери swimming не мора да пливаш нон стоп ама тој си мери доволно е да мрдаш малку од малку.