Ајде колеги малку помош од вас-кој има земено DUO EXTREME дефинитивно да каже дали го препорачува пошто е крајно време да се одлучам.Таман ќе се одлучам на префрлање дознавам за луѓе кои се незадоволни, често им паѓала конекцијата и такви зезанции.Некои од форумов се доволно долго приклучени за да можат да дадат препорака.И ме занима дали исти проблеми се повторуваат на ниво на Скопје или зависат од централата на која си приклучен?
Исто ме занима како им функционира фиксниов телефон,има ли проблеми.Овие од Т-хоме со заднава сметка во која начукаа се што можеше дефинитивно ме тераат да барам друго чаре.,
Инаку сум во Карпош 1 и мометално сум на Кејблтел.
Ајде, чекам пресуда!:zbunet3:
да неотел со wimax али не биди сигурен дека и оннет па и тхоме нема да почнат со тоа
Epa zatoa vo idnina izgleda i na niv poleka ke im se stemnuva a na NEOTEL ke im se razdenuva.Jas spomenav deka cekam da mi istece dogovorot vo Juni i da se prefrlam vo NEOTEL.
Me cudis no ti veruvam.Valjda do Juni nesto ke se promeni.I taka i taka moram da cekam do togas da mi istece dogovorot.
SEKADE E RAZLICNO bas me cudi sto vo SK si a tamu Neotel so 90% pokrienost na wi-max ~ jas sum vo PP i neotel E ODLICEN zasega nema problemi so brzina konekcija itn...baska od toa 2te kablovski vo PP zemaat od neotel NET i TEL fiksni nudat na grajganite site se zadovolni pa i jas ! nemam sato da kazam~Baraj podrska Andrieski !
Izvinete za OFF topikot![]()
Se suska deka COSMOFON od 15 Mart ke pocne da dava povolni paketi.Kolku e ova tocno ne znam no apel za site korisnici koi sto sakaat da promenat paket neka pocekaat do togas za da vidime dali se tocni informaciite i ako se tocni kakvi paketi ke ima.