D
Администратор
Далеку од тоа дека дизајните се соовршени или најбољи на свет. Секогаш работиме на подобрување на истите и нудење на подобро корисничко искуство. Најтешкото во тој процес е да удоволиш на сите корисници. 
И јас без навреда, али кога беше стариот дизајн, редовно ве читав, сега со новиот ептен не е по мој вкус и мислам дека претеравте, не ни влегувам да се мачам, многу е непрегледен како портал од ова категорија. Да не мислите дека само хејтам, еве дизајнот на форумот од прв поглед ми легна, најверојатно истиот човек ги направил двете страни, али тоа OnePage за портали од ова категорија е шит новина, незнам кој ве лажел дека добро стои.
Да се прашувам јас одма ќе почнам да работам на друг дизајн, после толку многу критики, сепак се работи за потребите на посетителите а на на неколку души од администрација.
поздрав.
И да ми стаите опција за да го мафнам она црвеноно мени од лево. Кај простор ми фаќа, а не го користам, од ултра-црвената боја добивам напади на анксиозност и паника! :crazy:
Благодарам!
Не не пратиш редовноФала шефе, само зошто не кажувате вакви работи, мајко му...Јас цело време си патам од менито...![]()
Благодариме што одвои време да ја напишеш критиката.
Досега дизајнот е пофален од многумина, но и искритикуван од многу други. Ние неможеме да удоволиме на секој, тоа е најлогично нешто, но исто така не можеме да донесуваме одлуки базирани на нечие мислење без факти.
Позади целиот проект се следат статистики за тоа што се користи, како се користи, колку се користи и преку кои уреди и сл.
Жал ни е што лично ти помалку не читаш, но паралелно на тоа има некои луѓе што по редизајнот уште повеќе не читаат. И сега, што треба да направиме? Реално треба да се остави малце подолго време да легнат работите и тогаш ќе се види црно на бело каква е состојбата.![]()
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER, PS5/PC/MAC/MOBILE+ USB Cable, MIDNIGHT BLACK
4.940,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
MB 1700 H610M-HVS/M.2 R2.0 ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, M.2, VGA,HDMI, PCIex16 4.0, 1xPCIex1, 4xSATAIII, 2xUSB3.2Gen1, Gigabit LAN, H610M-HVS
3.840,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден