Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Предлог Новиот дизајн на it.mk порталот

Статус
Затворена за нови мислења.

D

Администратор
31 март 2007
4.018
4.200
www.aqtos.com
Далеку од тоа дека дизајните се соовршени или најбољи на свет. Секогаш работиме на подобрување на истите и нудење на подобро корисничко искуство. Најтешкото во тој процес е да удоволиш на сите корисници. :)

Can4sta

Баниран/a
19 јануари 2008
308
354
И јас без навреда, али кога беше стариот дизајн, редовно ве читав, сега со новиот ептен не е по мој вкус и мислам дека претеравте, не ни влегувам да се мачам, многу е непрегледен како портал од ова категорија. Да не мислите дека само хејтам, еве дизајнот на форумот од прв поглед ми легна, најверојатно истиот човек ги направил двете страни, али тоа OnePage за портали од ова категорија е шит новина, незнам кој ве лажел дека добро стои.

Да се прашувам јас одма ќе почнам да работам на друг дизајн, после толку многу критики, сепак се работи за потребите на посетителите а на на неколку души од администрација.

поздрав.

D

Администратор
31 март 2007
4.018
4.200
www.aqtos.com
И јас без навреда, али кога беше стариот дизајн, редовно ве читав, сега со новиот ептен не е по мој вкус и мислам дека претеравте, не ни влегувам да се мачам, многу е непрегледен како портал од ова категорија. Да не мислите дека само хејтам, еве дизајнот на форумот од прв поглед ми легна, најверојатно истиот човек ги направил двете страни, али тоа OnePage за портали од ова категорија е шит новина, незнам кој ве лажел дека добро стои.

Да се прашувам јас одма ќе почнам да работам на друг дизајн, после толку многу критики, сепак се работи за потребите на посетителите а на на неколку души од администрација.

поздрав.

Благодариме што одвои време да ја напишеш критиката.
Досега дизајнот е пофален од многумина, но и искритикуван од многу други. Ние неможеме да удоволиме на секој, тоа е најлогично нешто, но исто така не можеме да донесуваме одлуки базирани на нечие мислење без факти.

Позади целиот проект се следат статистики за тоа што се користи, како се користи, колку се користи и преку кои уреди и сл.

Жал ни е што лично ти помалку не читаш, но паралелно на тоа има некои луѓе што по редизајнот уште повеќе не читаат. И сега, што треба да направиме? Реално треба да се остави малце подолго време да легнат работите и тогаш ќе се види црно на бело каква е состојбата. :)

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.032
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
И да ми стаите опција за да го мафнам она црвеноно мени од лево. Кај простор ми фаќа, а не го користам, од ултра-црвената боја добивам напади на анксиозност и паника! :crazy:

Благодарам!

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.830
4.973
Писти Охту
го знаеш оној вицот... на свадба младоженецот решил на сите да им погоди и им дал по едно свинче...и отишол во вц и слуша двоица шо зборат: абе арно овој ни даде по едно свинче, ама моето некако малечко... промените не секогаш на сите им одговараат и ФАКТ е дека ќе се изгубат но и ќе се добијат нови членови

D

Администратор
31 март 2007
4.018
4.200
www.aqtos.com

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.032
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Фала шефе, само зошто не кажувате вакви работи, мајко му...Јас цело време си патам од менито...:D

• ми се допаѓа
Реакции: D

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.032
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Audio
Monitor
Кај можам сите да ве пратам!? Многу сте!

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.764
10.096
Благодариме што одвои време да ја напишеш критиката.
Досега дизајнот е пофален од многумина, но и искритикуван од многу други. Ние неможеме да удоволиме на секој, тоа е најлогично нешто, но исто така не можеме да донесуваме одлуки базирани на нечие мислење без факти.

Позади целиот проект се следат статистики за тоа што се користи, како се користи, колку се користи и преку кои уреди и сл.

Жал ни е што лично ти помалку не читаш, но паралелно на тоа има некои луѓе што по редизајнот уште повеќе не читаат. И сега, што треба да направиме? Реално треба да се остави малце подолго време да легнат работите и тогаш ќе се види црно на бело каква е состојбата. :)

Затворете ја тогаш темава. Искрено, на секое мислење дека „ова или она не бива“, секогаш се навраќаме на муабети „модерно е, статистики итн“.

Но, ајде да си играме статистики - врати се на прва страна на темава, па премини на втора и на трета. На 10 незадоволни корисници има по 1 задоволен, баш сега проверив. Мој следен предлог е како Gizmodo:

http://gizmodo.com/

Кај нив гледам во моментот една и пол статија на екран од 22 инчи. Кај вас има 4 на слајдер, а под слајдерот се 7 и огромен бел празен простор меѓу нив. Премногу е, скратете на две три со фонт 45. :)

• ми се допаѓа
Реакции: D
Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв