konekt.mk
Drugar na green ima za 600 50+50gb i povici+sms kon site....Телекабел за викендов кои што ќе склучат промотивно имаат 70 ГБ за 700 денари.
... на А1 мрежа која последниов период е тапа невиденаDrugar na green ima za 600 50+50gb i povici+sms kon site....
Za 799 ima 150gb,povici/sms.i 5gb roaming
.....
Само за разговорите најдобри се засега, а за интернетот де ќе се крени де ќе падни. Вчера падна 4g- то и немав брзина на домашниот интернет, еден фејзбук не ми го отвораше и морав да го штелувам на 3G и денеска го вратив ко што беше арен е засега.... на А1 мрежа која последниов период е тапа невидена![]()
Abe toa da, ama pa i od telekom nee naj sjajna... Krs se i 2te....ama tolkue izborot...... на А1 мрежа која последниов период е тапа невидена![]()
Potvrda i od mene, +10broevi na rabota postojano ni stigaat miss call, prijaveno 1234, znaele i rabotele na slucajot a brzinata e ocajna na Lte.... Ovde Prilep ova e od kraj na avgust znaci 2 meseci e vaka....Потврдувам и јас дека во последно време мрежата на А1 е лоша. Сецкање на повици, слушање како од бунар и сл. кога имам повик преку 3Г. На volte немам баш проблеми.
Исто така и интернетот последниве 6 месеци е многу послаб, сум вадел доста големи брзини(~500MBit) а сега упола.
Ем и АјПон земав, викаа си газел,ама...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Хиљаду посто сто посто.Стопосто.
Испратено од телефоно.
Знае некој што е со понудиве што ги имаат на апликацијата за Магента Мобилни S+, S++?
Никаде не им ги пишува во ниедна понуда на сајтот.
Погледнете го атачментот 118465
Многу зависи од локација...има некој искуство со А1 5G internet, како се брзините?
Imale problemi prijaviv i jas i vcera i denes pak....Дали деновиве значително имате проблеми со повици од/до А1 корисници а сте на Телеком? Денес од 5-6 повика 3-4 пати во сред повик прекинува да се слуша. Се случувало и периодов претходно ама денес е значително приметливо барем кај мене.
Ама проблемиве им траат со месеци, со сигурност месец до два. Доколку е ради менување опрема за 5Г еве и Телеком менуваше се тоа, но за се тоа неколку дена беа проблемите за мене дури и известуваа преку СМС за тоа по реони кога работеа дека се можни пречки.Imale problemi prijaviv i jas i vcera i denes pak....
Kaput itoa golem, tuka + lycamobile+green i od skoro i + mtel, i seto toa na defekt mreza/koja krskaАма проблемиве им траат со месеци, со сигурност месец до два. Доколку е ради менување опрема за 5Г еве и Телеком менуваше се тоа, но за се тоа неколку дена беа проблемите за мене дури и известуваа преку СМС за тоа по реони кога работеа дека се можни пречки.
Сега последниве месец два со А1 е тотален капут. Постојано имам прекини единствено со нивни корисници а особено денес пола од повиците на сред разговор се прекинува гласот, мора да исклучиш па пак да вртиш.
Ама проблемиве им траат со месеци, со сигурност месец до два. Доколку е ради менување опрема за 5Г еве и Телеком менуваше се тоа, но за се тоа неколку дена беа проблемите за мене дури и известуваа преку СМС за тоа по реони кога работеа дека се можни пречки.
Сега последниве месец два со А1 е тотален капут. Постојано имам прекини единствено со нивни корисници а особено денес пола од повиците на сред разговор се прекинува гласот, мора да исклучиш па пак да вртиш.
A sto da napravime...? Da se isklucime? Kade ke odime? Lelekom? Lelekabel?? Sekade ima problemi, celandrzava e takva....А1 има проблеми со мрежата повеќе месеци ама мува не ги лази, барем да напишат некое соопштение дека ќе има проблем таму и таму ама јок
Ne za tepejne/molcejne.... ama see dzabe prijaviv i denes i vika cek, da proveram aaa vika na toj reon ima problemi i rabotime na baznite.. Fala prijatno....Ќе си трпиме и ќутиме хахахха
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден