Како?Кои пермисии треба да ги има galery app за да работи? Phone storage е дозволен. Со google photos немам проблем.
Edit: средено
Sent from my MI 5 using Tapatalk
6.9.8/9
...
БИТНО ! Некои корисници пишуваат за bootloop/ bricked device кај Note3 и redmi 3/pro кај овој build.
Ново не можам да приметам нешто драстично, а за баг се уште не сум нашол. Го ставив пред саат два.добар е, нешто ново ? некој баг ?
Апдејтирано без проблем, само ме нервира и понатаму ограничувањето на симнувањето од playstore-от на 500kb p s
Edit: редизајнирана camera app во однос на појавувањето на опциите блиц и HDR со по моја проценка 30% подобрена слика особено осетливо во темна просторија и слика од близина (macro mode кој во мое неколку дневно користење сликите беа недоволно фокусирани).
Искрено неможам да ги најдам опциите за recorder app кои беа најавени
Нема ни да имаНово не можам да приметам нешто драстично, а за баг се уште не сум нашол. Го ставив пред саат два.
Генерално сум задоволен од сите досега MIUI 8 бета ромови, се надевав дека досега ќе има Андроид 6.0, но ете сеуште нема.
Мислиш нема да има баг, или нема да има андроид 6.0?Нема ни да има![]()
![]()
Нема багови, а ќе премине на 6.0.1.. Тогаш може да се појави некој поради промена на базата, но ќе се отклони бргу..Мислиш нема да има баг, или нема да има андроид 6.0?
Или сум глуп или нема кај менеТоа горе со цревеното, влези во DOWNLOADS и таму во сетингс имаш лимит на сите симнувања, стави го Unlimited![]()
Mi 4C и S се подобри сензори, зависи за што сликаш.Дали има разлика во камерата на Redmi 3 Pro, Mi 4C 3GB и Mi 4S?
Нема нит во таа верзија. Не би требало да имаш лимит барем не до системот.Или сум глуп или нема кај мене
![]()
![]()
Тоа е стар баг, незнам зошто ти би имал лимит, сега све е отворено. Види на 3/4Г колку ќе биде?Нема никаков лимит за симнување освен за симнување во playstore...
Види ја темава
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=311371&extra=&page=1&mobile=2
Ова се знае одамна, не треба некој просечен блогер да ми каже.RedMi 3/Pro помеѓу најдобрите смартофони со најдобра батерија.
http://www.makeuseof.com/tag/smartphones-best-battery-life-2016/
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден