DoomiX_MDK
hello world
- 9 април 2007
- 174
- 109
Може некој ден да поминеме да го види / прочепка?Све си функционира како треба, и има на залиха..
Може некој ден да поминеме да го види / прочепка?Све си функционира како треба, и има на залиха..
Да слободно кога сака..Може некој ден да поминеме да го види / прочепка?
Може некој ден да поминеме да го види / прочепка?
Телефонот го користам неодамна имам само пофални зборови, покрај долготрајноста на батеријата, екранот и камерата ме изненадија на позитивно, како што сум го земал на стабилна 7.1.3 миуи на 5.1.1 андроид така терам сеуште не сум направил анлок на бутлоадер иако ми е у план, нотификациите стасуваат како на секој претходен андроид телефон(нешто што може спротивно да се прочита по нет), металната маска дава преубав изглед и малце чуство на потежок телефон но тоа е нормално(143грама) се на се одличен пакет од телефон кој на секој корисник ке му врши работа.Некој да сподели искуство со Redmi 3? Едно другарче е заинтересирано за купување. Другарчето е casual user, у принцип би сакал пери - носи телефон, така да ме интересира и локализацијата на софтверот до каде е.... @the_maker има на залиха?
Донеси го ќе го средиме Алескандер.Телефонот го покажува само Ми логото при бутирање и после тоа го снемува...Ни во рекавери ни во фастбут не можам да влезам (Redmi Note 2)
Пробав со Flashify да инсталирам TWRP за да се вратам на xiaomi.eu ромот. Има некое чаре?
Ќе мора да се види, вака тешко.. Помини ако имаш време остај го во Хај..Телефонот го покажува само Ми логото при бутирање и после тоа го снемува...Ни во рекавери ни во фастбут не можам да влезам (Redmi Note 2)
Пробав со Flashify да инсталирам TWRP за да се вратам на xiaomi.eu ромот. Има некое чаре?
@DoomiX_MDK
Imam napisano na povekje temi za telefonot, znaci telefonot ne e Peri Nosi tuku Nosi-Nosi , bez perenje nema gajle na nisto imam Stable ROM 7.1.3.0 brz e nema frki mozda nekade ima drop na frejm , za baterijata kakov bilo korisnik da e ke mu tera 8-9h Screen On bez nikakov problem.
Телефонот го користам неодамна имам само пофални зборови, покрај долготрајноста на батеријата, екранот и камерата ме изненадија на позитивно, како што сум го земал на стабилна 7.1.3 миуи на 5.1.1 андроид така терам сеуште не сум направил анлок на бутлоадер иако ми е у план, нотификациите стасуваат како на секој претходен андроид телефон(нешто што може спротивно да се прочита по нет), металната маска дава преубав изглед и малце чуство на потежок телефон но тоа е нормално(143грама) се на се одличен пакет од телефон кој на секој корисник ке му врши работа.
Апсолутно се сложувам со тебеНајубаво е да си го види и разгледа, друго е кога ќе му легне во рака. Башка можно е да не му се допадне миуи, различни луѓе има.
Мејкер ќе те контактирам наредната недела , ќе поминеме во Хај...Да слободно кога сака..
За едно 20 дена..@the_maker кога ќе има powerbanks на лагер?
Работи, само звукот за фингерпринтот не работикоа ке го оправам фингерпринтот ке го пробам иначе што... коа најкорисната функција не ми работи... за перформанси е топ како што гледам
Заштитното или екранот цел ?Го скршив стаклото на телефонот. @the_maker имаш стакла ? И ако имаш цена кажи.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 20m Gray Secomp, 21.99.0120-20
516,00 ден