Значи види, не се губи ако не му е ништо на телефонот.Се губи гаранцијата на телефониве што се со гаранција од Хи.ком.мк ако се отклучи бутлоадерот за да се инсталира gcam?
Аман бе, до толку ли е, моиве си користат српски/хрватски без проблем, дури и да има Македонски, си користат Хрватски, пошто повеќе подршка има со апликации и сл.Ни на А2 нема македонски јазик?
Ептен не исекле да неможе да се пониду на постарава публика...
Пробај логирај се пак од PC, па после пробај на тапаток...Што е работава со Xiaomi Europe форумов, не ми го отвара на Тапаталк? Кај вас како е?
Аман бе, до толку ли е, моиве си користат српски/хрватски без проблем, дури и да има Македонски, си користат Хрватски, пошто повеќе подршка има со апликации и сл.
Посрање телефон од редми 4 ноте нема, после 3 месеци користење ми појави жолто-кафена флека на екранот.
Нема друг.Што е во денешно време еквивалент на Redmi 3?
Сакам нешто со 5" да купам за женами, со 720p и 4000mAh да може да тера цел ден у женски раце. Како што гледам последен со толкава дијагонала и батерија е Redmi 4x ама веќе го нема. Redmi 5, па и некој Note 5 се со по 3000mAh батерии.
6 инчи е тоа барам нешто 5.Редми ноте 5 АИ се знае. Тоа се бира сега.
Здравје во иднина ќе има и редми 6 со 4000mah.
погледни да не има во сет или во анхоч редми 4х или порачај си од алиекспрес6 инчи е тоа барам нешто 5.
Има во Битола. Најверојатно ќе го порачампогледни да не има во сет или во анхоч редми 4х или порачај си од алиекспрес
Симни peel remote и одбери за фирма на ресиверот deutache telekom. Така јас направив.Дали некој успеал Mi Remote да го искористи за макств ресивер од Телеком?
За LG телевизорoв едвај 37-мото копче беше![]()
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден