Во ред си е телефонот, не се секирај за џабе и помалку замарај се со вакви работи, уживај во лепотанот и не цепидлачи
Јас си нарачав од Али... Сега го менував, ај реков да напрам едно кадро.И јас чекам уште одговор за црн екран за 4х
Не така го добив телефонот и оваа е втор телефон со истиот проблем. Се познава исклуливо на светла позадина.На брат ми му се случи истото со Xiaomi Redmi Note 2 пред неколку години. Мислам дека причината (поред него) беше дека го натиснал телефонот во џеб некако. Силно. Не доволно за да го скрши екранот но, доволно за да пожолти.
Дали го инаш и ти притиснато телефонот или дали ти паднал во скоро време?
Say no moreThe Mi A2 could sport a 5.99-inch full HD+ display and is speculated be powered by a 2.2GHz octa-core Snapdragon 626 SoC with 4GB RAM and 64GB expandable storage. It is expected to launch running on Android 8.1 Oreo out-of-the-box and could be backed by a 2910 mAh battery.
Јас продадов еден таковНе така го добив телефонот и оваа е втор телефон со истиот проблем. Се познава исклуливо на светла позадина.
Инаку знае да пожолти и од прегревање...Баш финоЈас продадов еден таковИнаку знае да пожолти и од прегревање...

For Xiaomi Mi Mix 2 A1 Note 4X Electroplating Frame Soft Silicone TPU Case Cover | eBay
Na site im preporacuvam za mi mix 2, telefonot sega izgleda uste pofenomenalno
Можеби самата сд картичка е фалична,пробај ја на друг мобилен па рекламирај ја.@the_maker или било кој, ве молам кажете ми што сд картичка да купам за мојов Редми 4 про. Имам кингстон класа 4 од 16 гб, купена 2012 уште од Самсунг с2 и работи перфектно. Сакав повеќе простор и пред нова година ја купив оваа од 64 гб.
Anhoch PC Market Online - Secure Digital Micro Kingston 64GB SDXC Canvas Select cl10 UHS-I 80MB Read w/Adapter
Одкако ја ставив бекапите од тврп ми ги коруптира по неколку дена сама од себе, исто и бази во ексел и апк фајлови. Најверојатно нешто не е компатибилна со телефонот, а инаку не ми е тестирана на компјутер....
Пишете препорака односно линк што картица би работела добро на телефонов?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
отклучен ли ти е bootloader от?Дечки вчера ми се случи следниов проблем,ми се појави абдејт на Redmi 5,и ми покажа дека све ке ми се избрише,си направив бекап,и почна да се инсталира,се изгаси моб и се упали,од тогаш цело време влага самиот во (Mi-Recevory),и ми пишува (this miui version cant be installed on this device),направив и wipe data,wipe all data,џабе од кога ке направи reboot,пак влага во (Mi-Recevory).Немам ништо претходно чепкано на моб,како што го купив така го користам,кажете чаре некое,зашто немам друг моб.Фала ви
Не ми е,кога ке го ставам во fastboot,си стои цело време на логото.отклучен ли ти е bootloader от?
Sent from my MI 5X using Tapatalk
На која верзија ром беше првично? Пробај со mipcsuite да ја инсталираш истата верзија што ја имашеНе ми е,кога ке го ставам во fastboot,си стои цело време на логото.
Да не бил некој од тие вендор ромови па зарибал при апдејт...Не ми е,кога ке го ставам во fastboot,си стои цело време на логото.
На која верзија ром беше првично? Пробај со mipcsuite да ја инсталираш истата верзија што ја имаше
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Го однесов во сервис,џабе ништо не сакаше да функционира.Заглавен беше во рикавери и само во тоа влага,друга опција неможе да се стисне,само рестарт и толку.Да не бил некој од тие вендор ромови па зарибал при апдејт...
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Треба да се преинсталира. Кој телефон е?Го однесов во сервис,џабе ништо не сакаше да функционира.Заглавен беше во рикавери и само во тоа влага,друга опција неможе да се стисне,само рестарт и толку.
Искрено појма немам на која верзија на ром беше,како што го купив така го користев,и ништо немав пипано на него.Иначе беше на андроид 7.1.2
Сега видов, си имал вендор ром, и за нив Ми има посебен третман, сто пати пишав. При апдејт (официјален) се брикува. Скоро па намерно, за да се спречи нелегален трејд со нивни телефони. Може да се направи, донеси го во Хај.Дечки вчера ми се случи следниов проблем,ми се појави абдејт на Redmi 5,и ми покажа дека све ке ми се избрише,си направив бекап,и почна да се инсталира,се изгаси моб и се упали,од тогаш цело време влага самиот во (Mi-Recevory),и ми пишува (this miui version cant be installed on this device),направив и wipe data,wipe all data,џабе од кога ке направи reboot,пак влага во (Mi-Recevory).Немам ништо претходно чепкано на моб,како што го купив така го користам,кажете чаре некое,зашто немам друг моб.Фала ви
HDD 3,5" 4TB SEAGATE IronWolf 5400rpm 256MB ST4000VN006/2
12.900,00 ден
EXTRALINK FITNESS VIBRATION PLATFORM, MOONWALK SPINMOVE, BLACK
4.640,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден