најчесто тој статус е кога е стигната во поштата, ама не е распоредена по адреса/зона за кај треба да иде, нели за поштариве да ја носат. Не е сортирана.Погледнете го атачментот 89925
Ова поштаро го мрзи да ја земи да ја достави или? пред 2 часа бев со статус беше во пошта 7000 битола ми вика вработената сеуште не е распределена очекувај кај понеделник да можеш да ја подигнеш....
Погледнете го атачментот 89925
Ова поштаро го мрзи да ја земи да ја достави или? пред 2 часа бев со статус беше во пошта 7000 битола ми вика вработената сеуште не е распределена очекувај кај понеделник да можеш да ја подигнеш....
Јас мислам дека не избегале, него ги избркале.Не се мрзливи, пола поштари им избегаа на МП, имат зголемен обем на работа и немат доволно ресурси за достава.
Денес ми стигна пратка што ми беше наручана уште од 14ти март, од Америка, и тоа изненадно, не ни ја очекуав више.![]()
Уште ми нема стигнато ова
Од До Датум Забелешка
LV350 LV1000 7/21/2020, 9:42:50 AM Pratkata se prima od Ispra}a~
LV350 LVRIXF 7/21/2020, 9:42:52 AM Pristignata vo Naizmeni!na po{ta(Izlez)
Јас чекам од 14.07 со ист статус.
Му пишав на продавачот да го продолжи рокот,има уште 15-ина дена,тој оптимист,вика дека ќе стигне.![]()
Преку која пошта?
Јас чекам од 14.07 со ист статус.
Му пишав на продавачот да го продолжи рокот,има уште 15-ина дена,тој оптимист,вика дека ќе стигне.![]()
Искрено не сум сигурен, ама според некоја логика би требало (пошо веќе пишува конкретни информации на нашиов поштенски сајт). И мојата пратка е со истиот датум и ми пишува исто.Нели ова значи дека праткате е во Скопје?
LV350 LVRIXF 7/21/2020, 9:42:52 AM Pristignata vo Naizmeni!na po{ta(Izlez)
lv350 i lvrixf ne se postenski kodovi vo makedo ija .. ako drugoto e na makedonski prevedenoИскрено не сум сигурен, ама според некоја логика би требало (пошо веќе пишува конкретни информации на нашиов поштенски сајт). И мојата пратка е со истиот датум и ми пишува исто.
После 5 месеци (154 дена) ми стигнала Али пратка со поштенски оператор од Тонга, на 10-ти март пратена. Браос бе, брзи и експедитивни!
Не знам шо ми текна, сосем случајно го куцнав тракингот за еден мајтап, ја имав отпишано ехеее од кога. Две заштитни стакла за моб. од 3 долари.
Погледнете го атачментот 90036
Сеа ќе ќисни во пошта, веќе 5 дена дреми во локална пошта Битола, остаток, остаток. Батето од мојо реон на капење е. Кај да е, за пола година некако ќе ја добијам на крај.
Погледнете го атачментот 90037
Да, да, се согласувам. Нашите се со презнак МК на баркод бројчето. Само не знам дали беше на почетокот или на крајот од самото бројче. Него мене ме бунеше тоа што покажува информации баш со вакво странско бројче на сајтот.lv350 i lvrixf ne se postenski kodovi vo makedo ija .. ako drugoto e na makedonski prevedeno![]()
Оди подигниси ја од остаток...и јас чекав 3 дена поштаро абер немаше да ја земи секој ден им одев во пошта а таа вработената за пратки викаше демек почекај поштаро да ја земи незнам што денес се јавувам впошта дали можи да се подигни од остаток можи после 12 ,одам пак кај госпоѓата ми вика не можи да ја подигниш незнам што па некако му објаснав дека е во остаток ми кажа каде да одам (кај манаки во тој тунелот ќе влезиш од задниот влез таму кај поштарите што земаат пратките и ќе му објасниш ќе ти ја дадат)После 5 месеци (154 дена) ми стигнала Али пратка со поштенски оператор од Тонга, на 10-ти март пратена. Браос бе, брзи и експедитивни!
Не знам шо ми текна, сосем случајно го куцнав тракингот за еден мајтап, ја имав отпишано ехеее од кога. Две заштитни стакла за моб. од 3 долари.
Погледнете го атачментот 90036
Сеа ќе ќисни во пошта, веќе 5 дена дреми во локална пошта Битола, остаток, остаток. Батето од мојо реон на капење е. Кај да е, за пола година некако ќе ја добијам на крај.
Погледнете го атачментот 90037
не зборам за бројчињата .. туку на статусите тие таму што ги пише се поштенски кодови на локација на пошта. Кај нас се кога ќе дојде МКД 100Х нешто LV350 е литванија .. така да прашањето погоре е влезено во наизменична пошта таму, и се спрема за излез према нас .Да, да, се согласувам. Нашите се со презнак МК на баркод бројчето. Само не знам дали беше на почетокот или на крајот од самото бројче. Него мене ме бунеше тоа што покажува информации баш со вакво странско бројче на сајтот.Дали можеби кажува само дека се стигнати тука кај нас, па после да им се залепат наши баркод бројчиња... Штознам.
Или Летонија.^ LV350 = LATVIA , НЕ ЛИТВАНИЈА!
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
MB 1200 H510M H2/M.2 SE ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, VGA,HDMI, PCIex16, PCIex1, 4xSATAIII, 1xM.2, 4xUSB 3.2 Gen1, 2xUSB 2.0, 7.1 Channels, H510M-H2/M.2 SE
4.200,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден