Се полни ли телефонот уопште? Дава ли некакви знаци на живот? Да проба да го поврзе на некој друг компјутер? Само нека држи volume up и нека го поврзе, стварно не знам како да ти помогнам вака од далеку.TWRP не отвара.
Download не дава.
Буквално брикнат е .
Ја сум на 5.0.2 веќе подолг период, супер си е телефонот, единствено што ми текнало да го вратам на киткет е ради xposed.Не се мења и процедурата за влез у рикавери? Него зошто го враќа? Толку е лошо?
не работе xposed на 5.0.2?Ја сум на 5.0.2 веќе подолг период, супер си е телефонот, единствено што ми текнало да го вратам на киткет е ради xposed.
QHSUSB_BULK ?Г2 корисници може ли мала помош.
Другар има г2.
Сакаше да врати од 5.0 на 4.4.
Телефонот замрзна и од тогаш не може да го запали.
Фактори ресет дава слика (Подоле) и замрзнува.
Не го препознава на пц.
Помош..
Погледнете го атачментот 29330
Работи со мали твикови, треба да се направи disable на некои сервиси од ЛГ. Не сум пробал за да споделам искуство.не работе xposed на 5.0.2?
V30b?И конечно пушија Л 5.0.2![]()
Апдејт преку РС или директ нa тел.? Кaј ти се пoјaви? И кoј мoдел гo имaш?И конечно пушија Л 5.0.2![]()
Преку РС иначе моделот е D802Апдејт преку РС или директ нa тел.? Кaј ти се пoјaви? И кoј мoдел гo имaш?
Преку РС иначе моделот е D802
Преку РС иначе моделот е D802
Семантика малку, не се вика некој што се разбира, туку некој со повеќе искуство или повеќе информации, вака директна навреда даваш...како да нема капацитет.Најубаво остај го сеа вечерва,утре однеси го кај некој што се разбира нека види што како.
Изгледа уште не пуштен за овој тел,колку што гледам ти кажува D80220B ке го добиеш за брзо,и кај мене го вратив чисто за проба дали има апдате немаше и си се вратив на 5.0.2 V30b,од xda што е поставен си работи супер,ако не ти се чека флешниси го од таму и завршена работа.Бев на CloudyG2 2.2 и само што се вратив на Stock 4.4.2. И на телефон и преку РС ми вика дека го имам последниот софтвер за мојот телефон (D802)
![]()
За проверка без да реинсталираш, иди тука http://lg-firmware-rom.comИзгледа уште не пуштен за овој тел,колку што гледам ти кажува D80220B ке го добиеш за брзо,и кај мене го вратив чисто за проба дали има апдате немаше и си се вратив на 5.0.2 V30b,од xda што е поставен си работи супер,ако не ти се чека флешниси го од таму и завршена работа.
Не видов некоја разлика, единствено приметив дека имам повеќе солбодна рам меморија. Другото горе доле е исто.Ај пиши како се работи телефонот на 5.0.2. Баш ме интересира. Дали се средени малите лагови кои ги имаше на 4.4.2?
Г3-ката на 5.0 беше невиден крш, затоа и прашувам.
А батеријата што држи помлце на лп или кај тебе држи исто како на кк?Не видов некоја разлика, единствено приметив дека имам повеќе солбодна рам меморија. Другото горе доле е исто.
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 0.5m Gray Secomp, 21.99.0100-250
48,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC650 Dual-Band, 433+200Mbps, WiFi 5, WE650
850,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден