Па да де, оваа E старатa RE 2, се` треба да биде исто, освен графиказагатки како во старите ре
Уште да го почнеа истото со Silent Hill имаше да биде порњава, ама оние идиотине од Konami имаат многу да учат од Capcom.Старите добри хорор игри се вратија..
Никад нема да ги заборавам тие моментиА мене па ме пукна носталгија и вчера оваа ја инсталиравDIABLO 3-незнам зашто, ја немав играно година дена и еве 4 дена по ред-дојди од работа истепај 8-9 саати![]()
Diablo 2 Lord of Distruction?А мене па ме пукна носталгија и вчера оваа ја инсталирав![]()
ЈестеDiablo 2 Lord of Distruction?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ја има играва кракувана за ПЦ ?!![]()
Steep на PS4 соодветно за периодот од годинатаМоже да се игра само онлајн, има многу стази и избор на спортови - сноуборд, скии, wingsuit и параглајдер со моторче.
За жал, не.ја има играва кракувана за ПЦ ?!
Таа е, толку пари е сега бидејќи има попусти.Видов дека нема, не ми е јасно дали е само една верзија од 2016 ?! Дека ја има 2016 не е скапа околу 7-8 $
Не знам, јас ја добив бесплатно преку PlayStation Plus. Ако е 7 долари верувај дека се исплати, уште ја играмја има играва кракувана за ПЦ ?!
Следен пат прво види, па ако не видиш, прашај. Имај обѕир за времето на другите.Видов дека нема
Изгледа кул, баш би ја пробал ако избацат некој фри викенд кога ќе искочи официјално од early access (а веќе долго време е така).Hunt Showdown е игра која сметам вреди да ја погледнете.
Стварно следен пат прво целосна проверка ќе направам па после ќе прашам. Се извинувам за одземеното време.Следен пат прво види, па ако не видиш, прашај. Имај обѕир за времето на другите.
хахахахахахха виц?Ring of Elysium, игрицава е Free to Play Battle Royal и е во фаза сеуште на обработки. Ја растура PUBG.
Многу привлечна оваа Sekiro, ама тешка личи за мое лично поимање за тоа што треба да претставува една игра.Чекајќи ја Sekiro, се спремам со Nioh. Souls тип на игра која, за оние кои се фанови на DS серијалот, ја препорачувам да ја ѕирнат.
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден