Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Кој антивирус го користите

Кој антивирус го користите?

• Nod 32

Гласови: 131 28,1%
  • McAfee

Гласови: 8 1,7%
  • Kaspersky

Гласови: 93 19,9%
  • BitDefender

Гласови: 39 8,4%
  • Zone Alarm antivirus

Гласови: 8 1,7%
  • AVG

Гласови: 38 8,1%
  • Avira

Гласови: 43 9,2%
  • Norton

Гласови: 27 5,8%
  • Некој друг (наведете кој)

Гласови: 80 17,1%

• Вкупно гласале
    467

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
Edinstven problem mu e sto mnogu tesko se naodja license key :))

Многу лесно се наоѓа. Откако ќе го купите антивирусот, лиценцата обично се наоѓа на пакувањето. Друга опција нема. Пиратеријата отпаѓа од игра тука и не заборавајте:
WAREZ IS NOT ALOWED HERE!!! :bravo:

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
Јас го користам најдобриот Anti-Virus во светот WIndows Live One Care бидејќи имам Vista а бе со сакаш Microsoft си е Microsoft :D

Баш ме заинтересира овој WIndows Live One Care и малку гуглав. Може да погледнете Demo preview на овој антивирус тука. Звучи интересно. All in one (Antivirus, Anti Spyware, Firewall, Anti ID Theft, Performance tune ups). Може да се користи за мах 3 компјутери. Се е ок, само тоа што е продукт на Microsoft малку ме загрижува. :rolleyes: Дали навистина е ефикасен?
2008 Antivirus Software Report
Compare Antivirus Software
Според најновите прегледи и топ листи, не би ни помислил да го пробам WIndows Live One Care. Едноставно е далеку од "добар". Барем засега.
А што се однесува за другите, засега Касперски 7 и Битдефендер се водат како најефикасни антивирус програми со најголем рејтинг за 2008.
Kaspersky rullz! :bravo:

noviot

hello world
1 февруари 2008
153
137
Сакам јавно да протестирам зошто AVG е ставен под наведи друг во анкетното прашање! :lut2: Дефинитивно е еден од најдобрите Анти-вируси, подобар е од NOD32 а со слични побарувања за ресурси, можеби е нешто понепрецизен од kasperski, ама затоа нема сизифовски маки со него за нови клучеви и updates.

SystemsSkillz

read-only
17 јануари 2008
14
0
Е точно е тоа бидејќи за него нема ни лиценса што можеш да ја најдеш освен ако го платиш се разбира,иначе ако имаш Vista имаш 90 Free Trial

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
Сакам јавно да протестирам зошто AVG е ставен под наведи друг во анкетното прашање! :lut2: Дефинитивно е еден од најдобрите Анти-вируси, подобар е од NOD32 а со слични побарувања за ресурси, можеби е нешто понепрецизен од kasperski, ама затоа нема сизифовски маки со него за нови клучеви и updates.

Додадено! :bravo:

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
Не можеш да гласаш ако еднас веќе си гласал. Таа опција е достапна само за тие што не гласале. :rolleyes:

_zare_

hello world
10 февруари 2008
137
0
da vi kazam jas porano koristev kaspaskerski top e ima zastita za sekakvi virusi!
sega bidejki kupiv nov PC ne mi go stavia istiot ama i so ovoj sum zadovolen (symantec endpoint protection):bravo:

_zare_

hello world
10 февруари 2008
137
0
i zaboraviv da dopolnam za symantec endpoint protection
koga detektira virusi automatcki deluva (probuva da go delitne, da gi stavi vo kvarantin ...)

Cigo

read-only
30 јануари 2008
49
0
DAvOR.info
НОД32 , го Унинсталл - бидејќи мораше секоја ден да му се прави абдејт. Сакав да земам триал верзија , каде што ќе немора да се масирам со Барање на Јузери и Шифри .. Али ете се одлучив го Довнав АВАСТ Македонскиот последна верзија.
Па еве како што гледам не е лош ..
Поздрав.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.873
34.157
roka.mk
anti virus

koj antivirus gokoristite .Spored vas koj e najdobar .Jas go imam NORTON 2006 i mn sum zadovolen pozzzz

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно