DrMTR
senior
- 27 март 2014
- 7.957
- 8.458
Huawei P50 Pro ima najbolju ocenu za kamere na DxOmark testu
DxOmark je objavio svoj test kamera najnovijeg Huawei P50 Pro telefona
ПромограмДали некој од вас може да ми предложи сервис за Huawei што врши промена на батерии, се работи за Huawei nova 4 модел?
Телефонот е на другарче, и он прашал во Ледиком но немало батерии за овој модел.
ПС: Кој е официјален сервисер на Хуавеи за Македонија?
Официјален е овој, во Кисела ВодаПромограм
023111110
најмногу ми треба GMAIL
А некој друг мејл клиент да пробаш, зошто мора да е апликацијата за GMAIL?најмногу ми треба GMAIL
APK pure, преку АPK пробај да го инсталираш Gmail. Доколку не ти успеј, тогаш само преку пребарувач.најмногу ми треба GMAIL
пробувам да инсталирам Gspace на П40 лајт,ми го покажа како Хонор 8,неможе да финишира со ГМАИЛ.
пробав да се логирам но еве го врти...
еве да едитирам...ок е со Gspace
фала
Huawei p40pro (auto/nostalgia/wide) Отошничко езеро - с.Отошница, Ранковце
Ај јанасана, америве на мака, не знаат на шо да се повикаат овајпат за да го банираат и Хонор
![]()
US officials might put HONOR on the Entity List, which would be very confusing
Former HUAWEI subsidiary HONOR isn't on the Entity List. However, it seems US officials are thinking about adding it for some reason.www.androidauthority.com
ај анкл Џо ќе пресечи, ќе речи доста со овие банални кинески телефони, прашањето е банално веќе, ако не веруваш дека кинеските телефони се закана ти си фашист.
а овие напреднаа?
Погледнете го атачментот 104290
IPhone 11 i 12 e скоро истата камера, 13 не е излезен. Немаш појма колку просечни слики вади 11/12. Со таква камера тешко дека може да биде комплетен премиум производ.
Јас имав иПхоне 11, сем Mi Note 10, иПхоне 11 ги тепаше сите тогашни камери (Pixel/Samsung/Xiaomi) а и Huawei во нормално осветлување.
Ти праша за напредок, ете кај 13 има.
Можи, како не.Да не отворам нова тема. Дали може да го продадам телефонов, хуавеи п 30 про. Потполно функционален, како што може да се види на сликите скршен екран напред и назад.
Погледнете го атачментот 104467Погледнете го атачментот 104468
Да не отворам нова тема. Дали може да го продадам телефонов, хуавеи п 30 про. Потполно функционален, како што може да се види на сликите скршен екран напред и назад.
Погледнете го атачментот 104467Погледнете го атачментот 104468
Се извинувам за грешката. Хуавеи мате 20 про. Фала за исправката.Да не е Mate 20 pro, а не p30 pro?
Толку многу го имам паѓано нема мојот ни една пукнатина со обичната футрола со телефонот што доага заедно, да не играше фудбал со него?Се извинувам за грешката. Хуавеи мате 20 про. Фала за исправката.