DrMTR
senior
- 27 март 2014
- 7.918
- 8.409
Tака почнува крајот на една компанија, една по една. Како за репер земи го Сони.Станува збор за продажба на една фабрика во Кина, не на цела мобилна дивизија. „Релевантен“ извор е Телефони.мк.![]()
Tака почнува крајот на една компанија, една по една. Како за репер земи го Сони.Станува збор за продажба на една фабрика во Кина, не на цела мобилна дивизија. „Релевантен“ извор е Телефони.мк.![]()
Здраво дечки.
Имам ХТЦ 10, и денес сам се исклучи и не можам да го вклучам.
Го приклучив на полнач, не реагира.
До денес немав никакви проблеми со телефонов.
Совет ?
Исто така, знаете некој кој поправа ХТЦ телефони кај би можел да го однесам да го погледнат ?
Рокната е батеријата.Да. На никоја комбинација од држење на копчињата истовремено по 30 секунди не реагира.
Исто така не се ни полни.
Не, ми нема паднато.+1, тоа ќе беше мојот следен коментар, има шанси да е рокната батеријата. Не ти има паѓано телефонот претпоставувам?
Иконите не се толку проблем ќе си ги кастомизираш/смениш, проблемот е во високата цена и камера out of flagship competition, последен добар М9.Like, само тоа одвратните микроскопски икони да ги сменеа и топ ќе беше....
Иконите не се толку проблем ќе си ги кастомизираш/смениш, проблемот е во високата цена и камера out of flagship competition, последен добар М9.
Возможно е, барем кај нас на Самсунг. Бираш во Home Settings, Apps Screen Grid и ти дава 4x6/5x6,со тоа што првите се поголеми икони, а вторите помали.Камерата е топ и потценета кај U11, е сега видео камерата на друга страна е....не знам.
Икони не кастомизирам, секогаш кога ќе ставам Nova ми ги менува на дифолт некои икони во грди што не ми се свиѓаат сакам да изгледа исто како сток ама да бидат поголеми, колку што знам ова не е можно.
Возможно е, барем кај нас на Самсунг. Бираш во Home Settings, Apps Screen Grid и ти дава 4x6/5x6,со тоа што првите се поголеми икони, а вторите помали.
Лично мене па големи икони како што беа дифолт на с7 еџ, ми изгледа како за пензионери, на толкав екран 4 икони во ширина...
Верувам дека истото е можно и кај Ејџтиси.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Со таа опција се зголемуваат, очигледно еНе ги зголемува кај Samsung, таман се дури и ги намалувам кај HTC се со лупа да ги гледаш и во шарени бои, одвратно.
Drugar moj go koristi, on go zema 280 od germanija i vika deka e mnogu zadovolenДали некој користел U Ultra? Vo Mobelix e 330 evra
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден
MB AM5 X870 STEEL LEGEND ASROCK 4xDDR5 8000(OC),1xPCIe5.0x16,1xPCIe4.0x16,1xM.2 Gen5,2xM.2 Gen4,4xSATAIII,HDMI,DP
16.760,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F14 SS-IPS, 1ms, 144Hz, 1920 x 1080, HDMI, DP
6.130,00 ден
STREAM DECK STUDIO ELGATO, x32 LCD keys, 2 x 360° encoders, Rack Mount, 10GBO9901
59.260,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден
PROJECTOR DESK MOUNT WANBO, 140x150x26mm, adj.angle 15deg, max.3KG, WBBA03
790,00 ден